Рождената ви дата разкрива всичко за вас


Рождената ви дата разкрива всичко за вас
Снимка:

49455

Всеки от нас има специфични задачи и цели в своя живот. Различни приоритети ни мотивират за действие в различно време и ситуация, но винаги има едно основно, най-важно и неизменно нещо във всекиго поотделно и ако то не е както трябва, ако има там някакъв пробив – явен или скрит – всичко друго блокира. Тогава излиза от равновесие цялата система, наречена човек, на всички нива – телесно, емоционално, умствено, духовно. За един това най-важно нещо е едно, за друг – друго, за трети – трето… Но как да разберем кое е то за мен или за теб? Твърде точен отговор тук може да даде и едната дата на раждане само. Тя може да е ценен помощник, когато бързо искаме да открием главните движещи сили в живота си, да разберем себе си и да направим нужните корекции и усилия, за да срещаме по-малко съпротива от всичко насрещно, за да стават нещата.

Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и обич сред околните. Основни индикации за добро тяхно състояние са: самочувствие, смелост и предприемчивост, благородство на характера, чувство за лично достойнство, творчески способности, организаторски талант, високо ниво на физическа и психическа енергия, здраво сърце, изправен гръбнак, магнетизъм, стремеж да застават в центъра на събитията и да привличат внимание, способност да създават настроение и да печелят одобрение и аплодисменти, артистичен дар. Слушането на любима музика и танците, както и всякакви прояви пред повече хора са онези занимания, които им помагат най-много за добрата им форма.

Родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от собствен дом и СЕМЕЙСТВО. Главна тяхна потребност е да се грижат за нещо или някого. Основни индикации за добро тяхно състояние са: добра памет, силна връзка с предците, с околната среда и природата, с енергията на родното място; здрав стомах и детеродни органи (гърди и матка), желание за деца, повече хубави емоции, способност за релаксация и почивка, хубава къща и домашен уют, задоволително спане и възстановяване, да полагат много грижи за децата си, да са обичани родители, да полагат грижи за собствените родители, да са патриоти. Тук Фън Шуй подредбата на дома дава най-бърз и видим резулатат, както и поддържането на дома в съответствие с душевната нагласа.

Родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЯРА. Както и от представа за жизненият Път, който им предстои. Главна тяхна потребност е да вярват в нещо или някого, да имат идеал и силна тяга към него. Основни индикации за добро тяхно състояние са: вътрешна сила, вяра в Бог и в Божието, способност да убеждават, самочувствие и душевно благородство, чувство за лично достойнство, здрави черен дроб, кръв и психика, устойчивост срешу алкохолни и наркотични изкушения, липса на световъртеж и гадене, чувство за хумор, наличие на радост, веселие и смях, желание за пътуване надалече, стремеж към приключения, вдъхновение, духовни занимания. За тях смехът и екскурзиите са много ефикасни помощници, но трайно решение има само, когато открият вечния Извор.

Родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СВОБОДА. Главна тяхна потребност е да имат съзнание за мисия в живота, да познават и да следват себе си – своите качества и способности, да печелят подкрепа за жизнените си цели и планове, да се движат по „неутъпкани пътеки“, да изненадват приятно, да са непредсказуеми. Основни индикации за добро тяхно състояние са: непрекъснато генерираране на оригинални идеи, здрави вени и артерии, оптимално кръвно налягане, устойчивост на нервни кризи, устойчивост на алергии, наличие на добри приятели, прилагане на творчески идеи. Планинският туризъм, алпинизмът, скачането с парашут и летенето с делтаплан (парапланер), пилотирането на самолет (хеликоптер) са точните занимания за тях с цел поддържане на добра форма.

За останалите дати четете ТУК!

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички