3-те зодии, които не прощават изневяра


3-те зодии, които не прощават изневяра
Снимка:

37166

Изневярата е един от най-обсъжданите проблеми между двойките. Страхът от нея диктува развоя на една връзка и често пъти я разрушава. Има хора, които умеят да прощават и ако обичат силно, ще преглътнат гордостта си. Има и такива, които никога не биха простили изневяра.

Телец

Телците са хора с чисти души и простички разбирания за живота. Те търсят щастието в най-чистата му форма и се стремят към дълги и здрави връзки. Често пъти са доста ревниви точно заради страха си от изневяра. Съзнанието им не може да намери основателна причина, поради която някой може да им изневери. Когато това се случи, Телците променят коренно отношението си. Събират си багажа и си тръгват на секундата. Често пъти дори не проговарят на бившите си половинки, защото за тях изневярата е немислима. Запомнете едно – Телците никога не се връщат при човек, който им е изневерил.

Дева

Девите си мечтаят за сериозна връзка и цялото това търсене ги уморява. Те са добри партньори, дават много от себе си и очакват същото в замяна. Програмирани са така, че не желаят друго внимание, когато вече имат човек до себе си. Точно за това за тях е много важно да имат верен партньор. Когато Девите попаднат в ситуация на изневяра, стават много гневни и се затварят в себе си. Чувството за предателство е едно от нещата, с които Девите не биха могли да се справят. Те зачеркват човека до себе си завинаги и връщане назад няма.

Водолей

Водолеите са много честни хора с чисти души и сърца. Тяхната същност е различна от тази на повечето хора. Техните разбирания за любовта са почти идеалистични и за това при тях изневярата не е опция. Когато това се случи обаче, Водолеите действат много импулсивно и забравят за кротката си същност. Стават отмъстителни, намразват човека до себе си и забравят за съществуването му. Каквото и да се случва, Водолеите никога не прощават.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички