Има ли Betano App за България?


Има ли Betano App за България?
Снимка: iStock/Guliver

2703

 

Един от най-нашумелите брандове сред онлайн букмейкърите в България е Бетано. Чуждестранната компания се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност у нас и бързо се утвърди като един от най-добрите букмейкъри в страната. Бетано впечатлява не само с атрактивните си бонуси, но и с възможностите за игра, които предоставя на играчите. В Бетано можете да играете не само от компютър, но и от вашия смартфон. Още по-хубавото е, че е наличен Betano App, който може да бъде изтеглен на вашия телефон и да залагате директно през него. Какво представлява мобилното приложение на Бетано, кой може да се възпозлва от него и как се играе – всичко това ще ви се изясни, след като прочетете следващите редове.

В наши дни е лукс даден онлайн букмейкър да предлага мобилно приложение към сайта си. Това е така, защото повечето бетинг компании избират да не хвърлят излишни усилия и средства за разработването на апликация, а разчитат единствено на мобилната версия на своя сайт. Много играчи обаче не обичат да залагат през мобилна версия, особено ако играят редовно. Затова залагащите търсят букмейкъри, които да осигуряват възможност за игра през мобилно приложение. Бетано се е погрижил за своите фенове и е осигурил мобилна апликация, която може да бъде изтеглена както на телефони с операционна система Андроид, така и от ползвателите на iPhone, които работят с операционна система iOS.

Мобилните апликации на Бетано са изключително удобни и лесни за употреба и определено няма да съжалявате, ако си ги изтеглите на телефона. Достъпът е изключително бърз, навигацията в приложението е перфектна и всичко се случва буквално с един клик. Мобилното приложение на Бетано може да бъде изтеглено през сайта на букмейкъра, където е предвидено специално място за хората, които искат да се възползват от приложението. Също така можете да намерите приложението на Бетано директно във вашия маркет на телефона. Така например ползвателите на Андроид могат да посетят Play Store, където да въведат името на Бетано и бързо ще намерят приложението, което се сваля за секунди. Не е по-различна ситуацията и за iOS.

Инсталацията е изключително лесна и няма нищо специфично, което се изисква от вас. Вашият телефон сам ще ви насочва към стъпките, които трябва да предприемете, а те са да потвърдите самото изтегляне и инсталиране на приложението. Веднага след това вече можете да отворите мобилното приложение на Бетано, откъдето да влезете във вашия акаунт, ако имате такъв, или пък да се регистрирате, ако все още не сте го направили. Регистрацията през апликацията на Бетано става изключително бързо и ще ви отнеме не повече от няколко минути, в които да попълните стандартните лични данни, които се изискват при регистриране.

След като се регистрирате, вече можете да направите и първия си депозит, който е пряко обвързан и с началния бонус, от който можете да се възползвате. Стартовите оферти на Бетано са изключително атрактивни, така че се запознайте добре с техните условия и ги имайте предвид при първия ви депозит. След като захраните сметката си, ще можете веднага да започнете и със залозите на спорт, както и с играта в казино раздела, където ще намерите множество предложения.

В заключение можем да кажем, че Бетано предлага на клиентите си мобилно приложение, което е достъпно за всички операционни системи. Така ще имате бърз и лесен достъп до сайта за залози и няма да губите никакво време. Това ще ви бъде от полза при игра на живо, когато всяка секунда е от значение и искате да направите залог възможно по-бързо. Приложението на Бетано е изключително лесно за употреба и ще изпитате истинско удоволствие да играете в него.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички