Цветанов щял да съди хора заради "Апартаментгейт"


Цветанов щял да съди хора заради "Апартаментгейт"
Снимка: БГНЕС

3726

Всичко, което съм правил и продължавам да правя, е да не нарушавам закона. Не съм го нарушил и истината ще излезе, но малко ще са онези, които след това ще се обадят и ще се извинят. Това каза пред журналисти във Велики Преслав Цветан Цветанов, заместник- председател на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията, предаде „Фокус".

Помолен за коментар за казаното от кмета на София Йорданка Фандъкова, че в ситуация като скандала около апартаментите, би си тръгнала от всички управленски постове, той посочи, че вчера двамата са разговаряли няколко пъти.

„Тя ми се обади, разговаряхме. Смятам, че беше извадено от контекста, Йорданка Фандъкова действително се почувства, че по някакъв начин е била употребена в тази цялостна медийна атака, която се води срещу ГЕРБ“, заяви Цветанов. „Имаме перфектни отношения, познаваме се от 2005 година, имаме невероятно доверие, което сме градили през годините. Уважавам я изключително много и ще продължавам да я уважавам“, обяви Цветанов.

„Това, което тя вчера ми каза, е, че няма тази сила, която притежавам аз, за да преодолее всичко това, което днес ми се случва“, коментира Цветан Цветанов. „Разговаряме с адвоката, правим анализ на всичко, което се случва. Имаме готовност да заведем дела към определени хора, които действително преминаха границите на нормалното и в обсъждания, и коментари“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Припомняме, че днес президентът Румен Радев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), посветено на борбата с корупцията по високите етажи на властта. Косвеният повод е скандалът "Апартаментгейт".

 

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички