Цветанов: Ако проверката покаже, че всичко е законно, ще получа ли извинение?

Цветанов: Ако проверката покаже, че всичко е законно, ще получа ли извинение?
Източник: БГНЕС

„Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия, щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно. След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно, ще получа ли извинение?” Този въпрос отправи към журналисти във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде bTV.

По думите му целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу него.

„Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев“, коментира още Цветанов.

Той допълни, че докато не е приключила проверката, не е редно да получава присъди. Подчерта още, че не е придобил нищо на по-ниска цена.

Припомняме, че в изминалите дни бе разкрито, че Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и зам-министърът на спорта Ваня Колева са придобили имоти в скъпия квартал "Изток" в столицата на съмнително ниски цени.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.