Дядо Коледа в американска фирма - бонус средно по 50 000 долара на човек

Дядо Коледа в американска фирма - бонус средно по 50 000 долара на човек
Източник: Getty Images/Guliver

Компания за недвижими имоти в САЩ раздаде средно на човек по 50 000 долара коледни бонуси на всички служители, предаде БГНЕС.

Става въпрос за фирма St. John Properties. А общият размер на коледните бонуси там всъщност е около 10 000 000 долара - защото служителите са 198!

"Когато отворих плика, изпаднах в шок. Не можех да повярвам какво виждам. Дори нямам думи, които да опишат как се чувствах. Беше просто невероятно. Все още съм в шок. Определено животът се променя", заяви пред CNN Стефани Ридвей, помощник-мениджър на проекти в компанията, базирана в Мериленд.

Президентът на St. John Properties Лорънс Майкранц заяви, че компанията е постигнала основната цел да развие 20 милиона квадратни метра в недвижими имоти, удвоявайки печалбите си за 14 години. "Искахме да направим нещо, за да благодарим на всички наши служители, че ни помогнаха да постигнем целта си и искахме да направим нещо голямо", каза Майкранц.

Всеки служител е получил пари въз основа на годините, които е работил във фирмата. Най-малката сума - 100 долара, е била за служител, който току-що е бил нает и дори още не е започнал работа във фирмата. Най-големият бонус е 270 000 долара.

"Това беше наистина едно от най-невероятните неща, на които съм ставал свидетел в живота си. Всички бяха обзети от емоции. Те крещяха, плачеха, смееха се, прегръщаха се. Хората ни прегръщаха, целуваха и ни стискаха ръцете. Те ни разказваха за какво ще използват бонусите си. Сега ще могат да си платят дълговете, задълженията по кредитните си карти, ипотечните кредити, учебните и студентските заеми", разказа Мейкранц.

"Ние сме толкова горди с нашите служители. Те са основата и причината за успеха на нашата компания. И искахме да намерим достоен начин да им благодарим и мисля, че успяхме в това", допълни Майкранц.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.