6 супер богати звезди, които обаче са избрали да живеят скромно


6 супер богати звезди, които обаче са избрали да живеят скромно
Снимка: Getty Images/Guliver

6015

Медиите често ни заливат с истории за новите луксозни придобивки на знаменитостите. Имения, автомобили, яхти и дори острови са само част от тях. Има обаче и звезди, които избират да водят по-обикновен живот, въпреки че притежават милиони долари. Сайтът The Richest ни представя някои от тях.

Ерик Клептън


Според мнозина Клептън е един от най-великите музиканти на съвремието ни. Той обаче не се е главозамаял и не обича да харчи пари за глезотии. Единственото изключение е колекцията му от произведения на изкуството.

Дженифър Лоурънс


Носителката на „Оскар“ е известна с изключително земното си поведение. Тя все още живее в апартамента си в Лос Анджелис, който си купила, когато станала известна. Сама пазарува и пере, като за разлика от други звезди няма цял антураж служители.

Тоби Магуайър


Актьорът от „Спайдърмен“ е израснал в семейство, което имало финансови затруднения. Затова днес се отнася много разумно към богатството си. Казва, че иска да е осигурен до живот и да снима филми, защото му харесва, а не защото има нужда от пари. Освен къщата си, Тоби почти не си е позволявал други луксове.

Леонардо ди Каприо


Състоянието на Лео е огромно, а той кара „Тойота Приус“. И дълго време това е била единствената кола, която е притежавал. Освен това актьорът се стреми да води природосъобразен начин на живот и да ограничава разходите си.

Сара Джесика Паркър


Може би си представяте, че тя е като легендарната си героиня Кари от „Сексът и градът“ - затрупана с дизайнерски дрехи и обувки. Всъщност Сара Джесика не си пада много по тези неща и дори е обличала децата си в дрехи втора употреба.

Сър Пол Маккартни


Десетки статии могат да се изпишат за невероятната кариера на музиканта и композитор. Маккартни е милиардер, но не се интересува от много от богатството си. За разлика от други знаменитости, избра да прати децата си в държавни, а не в скъпи частни училища и университети. А ако вечеряте с него и очаквате, че той ще плати сметката, грешите. Той смята, че тя винаги трябва да се разделя по равно.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички