Бързите кредити на CITYCASH – гъвкави и бързи финансови решения за всеки


Бързите кредити на CITYCASH – гъвкави и бързи финансови решения за всеки
Снимка: CityCash

15118

CITYCASH e небанкова финансова институция, стартирала своята дейност на българския пазар през 2013 г. Компанията предлага на своите клиенти бързи и удобни финансови решения, под формата на бързи кредити, като се стреми да е максимално гъвкава и да удовлетворява специфичните нужди на всеки отделен потребител.

През годините компанията се развива прогресивно, в крак с динамиката на небанковия финансов сектор в страната. Кредитната институция предлага на своите клиенти богато портфолио от различни бързи заеми, които се предлагат в над 100 регионални офиса, разположени в повече от 75 населени места из цялата страна. В тях за клиентите на CITYCASH се грижат над 2000 обучени сътрудници и служители, които им помагат в избора на най-подходящия за тях бърз кредит, който да е съобразен с конкретното финансово състояние на клиента. Освен в офис на CITYCASH, за бърз потребителски кредит може да се кандидатства и онлайн, през сайта на компанията www.citycash.bg.

Финансовата институция предлага различни по размер бързи кредити, които могат да бъдат изплащани с различни периоди и размер погасителни вноски:

●      бърз кредит със седмични вноски

●      бърз кредит с двуседмични вноски

●      бърз кредит с месечни вноски

Документацията при кандидатстване за бърз заем от CITYCASH е сведена до минимум, като е необходимо само представянето на актуален документ за самоличност. За одобрението за получаване на бърз потребителски кредит от компанията не е нужен поръчител, нито се изисква представянето на актуален трудов договор. При кандидатстването няма допълнителни условия и такси. Одобрението за получаването на бърз кредит става максимално бързо – в рамките на двадесет минути след подаване на форма за кандидатстване в офис на CITYCASH или онлайн на сайта на компанията www.citycash.bg.

За да улесни още повече своите клиенти, CITYCASH дава възможност за избор на клиента как да получи желания от него бърз кредит. Това може да стане  на място, в удобен за кредитополучателя офис или при желание - лично с посещение от кредитен консултант на компанията.

За да удовлетворява нуждите на различните типове клиенти, CITYCASH предлага на пазара и кредит, който е предназначен специално за хората в пенсионна възраст – бърз кредит за пенсионери. За кандидатстването за този вид кредит няма възрастово ограничение, нито нужда от представянето на пенсионно решение.

За своите коректни клиенти, CITYCASH създаде своята програма за лоялност CITYCASH CLUB. Тя дава възможност на всеки, взел бърз кредит от компанията и изплащащ редовно своите вноски да си избере подарък от каталог с различни предметни предложения или пък да се възползва от отстъпки, в зависимост от натрупаните жълтици. Освен от програмата за лоялност, клиентите на CITYCASH могат да се възползват и от някоя от регулярните промоции на компанията. Като от началото на месец март, CITYCASH реши да поднови промоционалната си кампания – „Кредит вземи и още КЕШ спечели!“, която ще протече в периода 02.03.2020 - 31.05.2020 г. Тя предлага, на всеки нов клиент, взел бърз кредит, да  участва в томбола, за спечелването на  всекидневни парични награди от 100 до 1000 лева.

Вече повече от 6 години компанията за бързи кредити CITYCASH осигурява на своите клиенти финансово спокойствие и сигурност. Възползвайки се от коректните и гъвкави условия, и бързото и професионално обслужване, хиляди потребители са получили необходимите им финансови средства, които да разходват за своите нужди, като покриване на непредвидени разходи, извършване на неотложен ремонт на дома или автомобила, закупуване на необходим за домакинството уред, сбъдване на мечтаната ваканция.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички