Спират отчитането на водомерите по домовете в София


Спират отчитането на водомерите по домовете в София
Снимка: iStock

5994

Проверки и отчитане на водомерите по домовете ще бъдат прекратени до края на извънредното положение. Инкасаторите на "Софийска вода" няма да посещават сгради и адреси през този период, съобщават от компанията.

След отмяна на извънредната ситуация, "Софийска вода" ще уведоми клиентите си за нови дати за отчитане на водомерите на територията на София. Дружеството напомня, че клиентите могат да отчетат и предадат данните от водомерите си и сами през сайта (директно в раздел "Въпроси" или след регистрация, като по този начин можете да се възползвате от редица онлайн услуги) или на безплатния денонощен телефон 0800 1 21 21.

Всички клиенти, които нямат техническа възможност да направят самоотчет, ще получат прогнозни сметки на база предишно потребление. При следващ реален отчет "Софийска вода" ще бъде в готовност да направи корекции на фактури с регистрирана разлика.

С цел да запази здравето на служителите и клиентите си, компанията за комунални услуги препоръчва безкасово плащане чрез интернет, банкомати и терминали, директно от разплащателна сметка, по банков път с превод на сметка към "Софийска вода" или по телефона (e-pay, voice, A1 wallet).

От 16 март до 16 април дружеството предоставя и безплатна възможност за всички клиенти за промяна на партида онлайн през сайта на компанията. За този период клиентите няма да дължат такса за услугата, а същевременно си спестяват и необходимостта от физическо посещение на клиентски център.

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83853
  • GBP
    1
    2.2902
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички