TBI Bank посреща Мария Желязова като ръководител на отдел "Корпоративни комуникации"


TBI Bank посреща Мария Желязова като ръководител на отдел "Корпоративни комуникации"
Снимка: TBI Bank

8157

Едно от първите неща, което човек вижда на влизане в централата на TBI Bank, е думата Kaizen изписана с големи букви на стената. Японската философия за непрекъснато усъвършенстване е настройката, която води банката напред. И това не е само по отношение на бизнеса или вътрешната култура – философията Кайзен е ключова, когато се търсят възможности за разширяване на екипa на TBI Bank.

Мария Желязова, новият ръководител на отдел "Корпоративни комуникации" в TBI Bank, e пример за това. Тя се присъединява към банката от Coca-Cola HBC, където е била отговорна за комуникациите на Business Services Organization - най-младото и бързоразвиващо се звено в компанията. Мария има солиден опит не само в подобряването на имиджа и репутацията на бизнес организациите, в които е работила – тя също така опитва да допринесе за устойчива промяна в нашето общество.

На предишната си позиция Мария е развивала вътрешната и външната комуникация, съдействала е за изграждането на работодателската марка и за създаване на предпоставките за положителна промяна в компанията и ангажираността на служителите. Преди това тя е била част от PR и CSR екипа на Societe Generale Expressbank. Тя е част и от екипа на Един процент промяна – сдружение, чиито инициативи са насочени към хора, които са готови да дават и да предизвикват дълготрайна и осезаема промяна в обществото всеки месец.

В TBI Bank Мария ще отговаря за отдел "Корпоративни комуникации" и ще управлява развитието на бранда на двата основни пазара – България и Румъния. Тя също така ще се съсредоточи силно върху изграждането на международната репутация на TBI Bank.

"Щастлива съм да се присъединя към семейството на TBI Bank и екипа, който е ангажиран да обслужва нашите аудитории и колеги на най-високо ниво, казва Мария. За нас идват вълнуващи времена. През годината ще се лансират все повече и повече нови продукти и услуги и заедно с екипа нямаме търпение да разкажем на света за тях".

"Винаги търсим ефективни мениджъри, които да ни помагат да изградим организация, която да се развива постоянно, казва Лукас Турса, старши вицепрезидент на TBI Bank. Кариерата на Мария досега е доказателство за такова мислене. Тя е утвърден професионалист и съм сигурен, че нейният опит и страст ще помогнат на бранда ни да просперира".

В свободното си време Мария обича да пътува, чете и да тича. Според нейни бивши колеги тя е страстен латехолик и често е във вихъра на танците по време на фирмените партита.

За TBI Bank

TBI Bank е напълно лицензирана банка, която работи с физически лица, малки и средни предприятия и онлайн и физически магазини. Оперираме в България, Румъния, Германия, Швеция и Полша и сме част от 4finance, един от европейските лидери в областта на дигиталното потребителско финансиране. Чрез собствена мрежа от 300 локации и доверена мрежа от над 10 000 търговци, TBI Bank обслужва повече от 1 милион клиента. Само през 2019 г. сме предоставили над 500 000 кредита.

Успешният ни бизнес модел и фокусът ни върху клиентите, ни позволява да бъдем една от най-печелившите и ефективни банки в България през последните 7 години, включително и номер 1 за 2019 г. (Капитал K10). Екипът от посветени професионалисти работи усилено за бъдеще, захранвано от технологии, за да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение.

Още от Мениджмънт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички