Как да останем вкъщи, но да не оставяме на заден план финансите си


Как да останем вкъщи, но да не оставяме на заден план финансите си
Снимка: ОББ

15286

В извънредната ситуация, в която се намираме, от изключителна важност е да спазваме препоръките на лекарите и да останем вкъщи. В динамичното ни ежедневие обаче всички ние сме затрупани от грижи, които не можем да оставим на заден план. Сметките, задълженията и разходите продължават да изискват вниманието и действията ни.

Тук идва въпросът: Как да останем вкъщи, но да не оставяме на заден план грижата за финансите си?

На помощ идва мобилното банкиране с възможностите, които то предлага - плащания по наем, лизинг, ипотека, битови сметки, превод към близки и приятели, взимане на предварително одобрен кредит. Това са само част от операциите, до които имаме достъп с ОББ Мобайл - специализирано приложение за мобилни устройства, предназначено за физически лица. Чрез мобилния телефон можем да извършим редица операции, за които преди сме посещавали банков клон. Сред тях са дори издаване на дебитна карта, разсрочване на покупки с кредитни карти, плащания на битови сметки, получаване на информация за сметки, карти и транзакции в реално време.

Необичайната ситуация, която коронавирусът предизвика, създава предпоставки за поява на непланирани разходи, които трябва да посрещнем в кратък срок. Без да е необходимо да посещаваме банков клон, редица клиенти на ОББ вече могат да се възползват и от предварително одобрен овърдрафт в размер на 1 200 лв. през ОББ Мобайл. Това, което следва да направим е да разгледаме своята оферта и да заявим интерес. Параметрите по кредита се уточняват по телефона с оператор от Контактния център на банката, а договорът за кредит се подписва с квалифициран електронен подпис от Евротръст, безплатен за клиентите на ОББ. За средствата по овърдрафта не се дължи такса за кредитна оценка, а сумата е достъпна по сметката ни до 24 часа от подписването на договора. От новата услуга могат да се възползват клиенти с активно мобилно банкиране и с добра кредитна история, които нямат активен овърдрафт и които са потвърдили получаването на маркетингови оферти.

Мобилното банкиране ОББ Мобайл със сигурност ни помага да гледаме със спокойствие и сигурност на финансовите си операции, докато спазваме препоръките да избягваме посещения на публични места. Ако все пак се налага да посетим банков клон, е важно да бъдем отговорни към себе си и към околните и да спазваме дистанция от околните.

Още от Спестявания


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички