6 причини да наемете фрийлансъри от Virtualassistans.com


6 причини да наемете фрийлансъри от Virtualassistans.com
Снимка: Virtualassistans

5737

Имате нужда от малко вдъхновение, за да стартирате или доразвиете бизнеса си онлайн, а с наемането на екип от фрийлансъри не сте изцяло запознати? Сега може да ви се струва малко пресилено, особено ако сте нов за пазара. Ето защо ви предлагаме няколко съвета как да започнете.

Топ причини да наемете фрийлансъри от Virtualassistans.com

Пейзажът на работната сила се променя по начин, който не бихме могли да предвидим. Преминаването от познатата форма на график от 9 до 17 часа, който познаваме така добре и ненавиждаме, ни подтиква да приемем идеи.

Фрийлансърите са активирани и оправомощени да работят за всеки, отвсякъде и по всяко време.

В динамичната работна среда има допълнителен натиск, а именно да се адаптирате бързо. Това налага и еволюцията – да останете на върха на работната хранителна верига. Ако вашият нишов бизнес няма ресурси да изведе нещата на следващото ниво, рискувате да останете някъде назад. Другият начин е да наемете фрийлансър от virtualassistans.com.

Ето шест отлични причини виртуални асистенти да са следващата ви инвестиция!

1. Фрийлансъри ще ви спестят средства

Плащате на служители за 8 часов работен ден, нали? Какво, ако ви кажем, че реално работят само 5 часа от времето, за което им плащате?

Един нает асистент ви таксува само когато работи по вашите проекти. Той няма да ви таксува за кафе паузите, чатове във водещи медии, граматика или социализация!

Наред с това, има ли смисъл да наемете служител на пълен работен ден и да дадете една заплата. С наемане на виртуален асистент имате повече предимства за компанията. Това на вместо работата по графичния дизайн, извършвана два пъти на година. Последната гълта месечни трудови възнаграждения. И така с по-високата почасова ставка може да спестите около 20 до 30% всяка година само като изберете фрийлансъра.

2. Виртуалният асистент ще ви спести място

Спестяване на пари е спестяването на офис пространство. В реалния живот хората са склонни да заемат много място, но не и ако работят от собствения си офис или дом!

3. Професия свободна практика ще ви даде повече гъвкавост

Нека бъдем честни! Вашият бизнес се нуждае от урок. Потребителите днес искат отговори бързо. Ето защо работните часове трябва да са гъвкави. Предимството на фрийлансърите е, че когато затваряте магазина за деня, вашият социален партньор на свободна практика може да отговори на съобщения във Facebook, да отговаря на коментари в блога и да се ангажира с общност, известна с това, че е нощна птица!

4. Виртуален асистент ще свърши работата по-бързо

Когато наемате фрийлансъри, наемате експерти. Задачата извън обхвата от уменията ви, която ви отнеме 3 часа, за експерта на свободна практика ще коства само 10 минути. Всичко е въпрос на личното ви време и това доколко го цените.

5. Виртуалните асистенти са винаги мотивирани

Много от тях работят от дома, от кафенета, пейки по паркове и градинки. Те прекалено добре знаят значението на надеждността и бързината. Те не са увлечени в политиката на офиса или в безкрайните заседания, без да се включват в дневния ред.

6. Асистент дистанционно ще свърши работата по-добре

Има голяма вероятност един асистент онлайн да мисли и прави нещата различно в сравнение с обичайните служители.

Вдъхнете глътка свежи идеи в своя бизнес с лице, което е посветило живота си на простото творчество!

Много вероятно е виртуалният асистент вече да е опитал и изпробвал всичко под слънцето. Вероятно и за вашите конкуренти това ще е голям шок. Вземете предимство и внесете това богатство от нови знания в своя бизнес.

Фрилансерите процъфтяват при повторен бизнес – нека не забравяме, че те управляват собствен малък бизнес. Те умеят най-добре да отговарят за контрола на качеството и обслужването на клиенти. Те не са зависими постоянно от вашата заплата, затова всеки път се стремят да създават най-добрите си творби!

Виртуалният асистент трябва да докаже своята стойност с всяка поставена му задача. По този начин поддържа връзката и запазва работата си. Кога за последен път вашите служители изпитаха страх?

Да наемете фрийлансъри намалява риска

Реално погледнато, лицата на свободна практика не са служители. Те нямат право на застраховки срещу безработица и рядко имат права за обезщетения. Те се самоосигуряват, което е още един плюс за намаляване разходите на вашата фирма. Те нямат право да съдят за дискриминация, тормоз или несправедливо уволнение. Ако не са подходящи, то поне по-лесно може да помислите за подмяната им!

Все още не сте убедени? Ето някои общи задачи, които са лесни и рентабилни за аутсорсинг:

Писане на блог или уеб съдържание

Знаете, че се нуждаете от качествено SEO-напоено уеб съдържание. Актуализирането редовно с добро съдържание отнема време. Оставете го на копирайтъри, които познават добре изискванията за сео текстове и боравят отлично с думите.

Проектиране на уебсайт, лого или марка

Не може да създадете логото на своята компания в Paint. Не е нужно да създавайте идентичността на своя бизнес в безплатна програма за графичен дизайн! Вашата марка трябва да е създадена така, че да внушава, респектира и подтиква. Добра идея е да доверите това на професионалисти фрийлансъри с опит.

Управление на социалните медии

Нямате време да изчистите чекмеджето на бюрото си, камо ли да сте в крак с безкрайните актуализации на алгоритмите в Instagram.

Изграждане на маркетингова стратегия

Знаете ли разликата между органичния обхват и платените изгледи? Не може да пренебрегнете маркетинга - това е начинът, по който вашите клиенти разбират, че сте там някъде. Така те осъзнават, че имат нужда от вашия продукт или услуга в живота си. Време е да създадете стратегия, която да следвате уверено. Това може да стане, като инвестирате в маркетингов допълнителен продукт с Виртуални асистенти.

Програмиране на уебсайтове

Оставете кодирането на експертите, преди да сте повредили нещо сериозно.

Административно обслужване

Има нещо и то е наречено Виртуални асистенти. Те са толкова добри, колкото покритието от шоколад по бисквитките Oreo.

Може да наемете Virtualassistans за почти всичко

От обслужване на сайтове до копирайтинг. Това включва още: линк билдинг, писане на статии, сео оптимизация, копирайтър, писане на текстове, seo статии, изготвяне на статии на различна тематика, тематични статии, блог статии, описания на продукти за онлайн магазини, създаване на главни страници, категории и подкатегории, поддръжка на сайтове, маркетинг и реклама и т.н…

Всичко това виртуалните асистенти правят, наред с умопомрачителни задачи като отговаряне на общи имейли, онлайн проучвания, въвеждане в база данни, счетоводство и планиране.

ВиртаулАсистънс са на ваше разположение - тук и сега!

Още от Интернет и ИТ


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички