FinStart – съвременна алтернатива за бърз кредит срещу обезпечение


FinStart – съвременна алтернатива за бърз кредит срещу обезпечение
Снимка: FINSTART

10358

FinStart е сравнително млада марка за ипотечни кредити в небанковия финансов сектор, която се разви доста успешно през изминалата година. Зад бранда стои  амбициозен и мотивиран екип от професионалисти, с дългогодишен опит във финансовия сектор, и по-специално разработването и предоставянето на кредитни продукти. След задълбочен анализ на финансовата среда и профила на съвременния кредитоискател, мениджърският екип създаде продукта FinStart – бърз кредит за физически лица до 200 000 лева, който се предоставя срещу обезпечение с недвижим имот.

Продуктът е създаден с цел да помага на модерния човек, в забързаното му ежедневие и да улеснява справянето му с трудности при липсата на финансови средства във важни моменти или при непредвидени ситуации, за които е необходима по-голяма сума пари. Той ви дава бързо финансово решение в подходящия момент! FinStart е изключително подходящ за рефинансиране на други заеми, както и за обединяването на всичките ви задължения в една месечна вноска, при по-изгодни условия, което ви дава възможност за чист финансов рестарт и повече финансови средства. Кредитът може да се използва също така и за ремонт или покупка на нов имот, покриване на нужди от оборотни средства или реализирането на други важни за вас планове и проекти, за които има необходимост от по-голяма финансова подкрепа.

FinStart кредит срещу ипотека е съвременна алтернатива за бърз кредит срещу обезпечение, с редица преимущества

- Отпускане на суми от 5 000 до 200 000 лева

- Погасяване на равни месечни вноски, за срок от 12 до 60 месеца

- Фиксирана лихва през целия период на паричния заем

- Безплатно разглеждане на документите за кандидатстване и оценка на имота

- Не са необходими поръчители, нито доказване на доходи

- Без проверка на кредитната история

Търговският отдел постоянно анализира и развива пазара, като следи всички нововъведения и маркетинг активности, разработвайки и предлагайки различни атрактивни промоционални предложения.

Нови промоционални условия на ипотечния кредит FinStart

Тази зима FinStart предлага кредит без нотариални такси при учредяване на ипотеката, ако рефинансирате друг ваш ипотечен заем с FinStart.

Промоционалната оферта е много подходяща за всички, обмислящи изтеглянето на кредит срещу обезпечение за по-голяма парична сума, тъй като през зимния сезон разходите за всяко семейство се увеличават значително. Разбира се, препоръчително е да сме бюджетирали всичко предварително и да сме подготвени за по-високите сметки и разходи през по-студените месеци, но както сме се убедили това невинаги е напълно постижимо. Концепцията зад тази инициатива е FinStart да подпомогне финансово своите клиенти през този по-труден период, като ги облекчи с нотариалните такси при тегленето на FinStart кредит срещу ипотека, така всеки ще разполага и с повече налични средства за други проекти.

Промоционалното предложение е в сила до края на месец февруари 2020 година, като подробна информация и правилата на кампанията може да прочетете на електронната ни страница www.finstart.bg.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички

Най-четени новини


виж всички