Масово търсене на ВиК услуги в София


Масово търсене на ВиК услуги в София
Снимка: iSTOCK

2088

В столицата на България живеят над 2 млн. души, което значи, че има хора с най-различни проблеми. По кварталите картинката е идентична – семейства, които живеят в стари панелни блокове, при които авариите с водопровода и канализацията са често срещана гледка. В този ред на мисли е нормално, че ВиК услугите в София са толкова търсени. Тук ще погледнем за какво най-често алармират потребителите и как се решават техните иначе немалки проблеми.

Остарели и изгнили тръбие

Проблемът с амортизацията на щранговете в по-старите сгради, не е от вчера. Много от живущите в кооперации и панелни блокове изпитват затруднения с остарели и изгнили тръби, които се чупят и пукат, а това води до наводнение не само в личното жилище, но и в съседните апартаменти под етажа. Ето защо все по-често виждаме домакинства, които задават въпроси относно цени за смяна на щрангове. Това е и основният проблем за множество столичани.

И, ако Вие разпознаете себе си в подобен вид оплакване, не бива да се притеснявате, а да потърсите добри водопроводчици предлагащи ВиК услуги в София, с чиято помощ ще подмените щранговете и ще получите повече сигурност за семейството Ви и ударна доза здравина. За щастие съществуват иновативни тръби от полипропилен или ПВЦ, които ще разрешат вашия проблем.

Запушени канали у дома

Да, когато става дума за запушени канали, то аварията изисква специално внимание. Някои бързат да извършват отпушване на канализацията с телове или сода каустик, но установяват, че мазнините и натрупванията са много сериозни и няма да се справят сами. Тук специалистите имат думата, за да премахнат запушването, след като го открият чрез специална видео технология. Ако не се допитате до професионалистите и оставите канала запушен, може да се очакват куп неприятности. По-добре е за Вас да работи фирма за ВиК услуги в София, която да Ви съдейства.

Скрити течове от съседите

Заради лошата ВиК инсталация на вашите съседи, можете да станете жертва на скрити течове, които да доведат до отлепването на плочките в банята Ви, както и до поява на плесен и мухъл. Единственият начин за разрешаване на проблема, е специализирана фирма предлагаща услуги за водопровод и канализация, която да приложи метода за намирането на скритите течове чрез термографска камера. Ако това се направи, ще се вземат по-бързи мерки за извършване на ремонт. Естествено, тук съседите играят важна роля, тъй като трябва да осигурят достъп до обекта.

В обобщение

Можем да продължим да коментираме причините за масовото използване на ВиК услуги в София, но смятаме, че сме били достатъчно изчерпателни и сте разбрали нашето послание. Стискаме Ви палци да имате по-малко неприятни случки с водопровода и канализацията и да живеете спокойно.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички