Италия разширява участието си на Интерфуд&Дринк


Италия разширява участието си на Интерфуд&Дринк
Снимка: IEC

3116

Италия увеличава традиционно силното си участие на международните хранителни изложения, които ще се проведат от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център. МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК И СИХРЕ се превърнаха във водещите в България и региона изложения за хранително-вкусовия и Хорека сектора.

В тазгодишното издание на ИНТЕРФУД&ДРИНК ще вземат участие близо 40 изложители от Италия. Сред италианските участници се нареждат производители на зехтин, паста и тестени изделия, сосове и консерви, млечни продукти и сирена, подправки, сол, кафе, вино и ликьори. Също така, с цел да разшири бизнес възможностите, Италианската агенция за търговия и инвестиции ICE-Agenzia организира и посещението на над 15 байери от Хърватия, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения, Румъния, Унгария и Турция.

Италия е сред основните търговски партньори на България, а вносът на хранителни продукти от Италия непрекъснато се увеличава. Българският потребител винаги е показвал интерес към характерните за италианската кухня специалитети и продукти и постоянен интерес към новостите на българския пазар.

ICE-Agenzia е партньор на Интер Експо Център и за поредна година организира колективното участие на италиански фирми по повод 17-ото издание на международното изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК. Това се случва в рамките на Piano Export Sud II, програма за подпомагане на малките и средни предприятия от Южна Италия. Колективното участие е предназначено за фирми от областите Базиликата, Калабрия, Кампания, Пулия и Сицилия.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички