Как можем да залагаме с Betano Mobile App, когато сме на стадиона?


Как можем да залагаме с Betano Mobile App, когато сме на стадиона?
Снимка: betano

4542

Модерните онлайн платформи за залози ни позволяват да правим прогнози и да играем навсякъде и по всяко време. Мястото вече не ни ограничава, не се налага да се разходим до букмейкърския пункт, не е задължително дори да правим предвиждането преди старта на събитието - все пак има опция за бет в реално време. Та ако се питате възможно ли е да направите залози, докато сте на стадиона и гледате мач на живо, то отговорът е прост и ясен: Да! Стига събитието, което сме избрали да не е приключило, винаги има активни пазари поне няколко минути, а дори и секунди преди неговия край.

Това се отнася с пълна сила и за betano mobile app, което предоставя на клиентите си новата компания за спортни залози и казино игри на родния пазар. Мобилното приложение е достъпно за изтегляне от сайта на букмейкъра, като това е и единственият вариант за ползватели на устройства, работещи с операционна система Android. В този случай за свалянето и инсталирането трябва да се даде разрешение от страна на собственика на телефона, докато при iOS апликацията е налична и в собствения онлайн магазин, като процесът по задействане се извършва малко по-бързо. Но така или иначе цялата дейност изисква броени минути, преди да можем да използваме betano mobile app на своя смартфон или таблет.

И да си дойдем на думата - да, докато сме на стадиона, можем да правим прогнози на други мачове и състезания. Отваряме мобилното приложение и разглеждаме какво предлага букмейкърът. Важно условие е да се намираме на територия, на която въпросният оператор или компания имат лиценз. Ако се опитваме да подкараме платформата на компания, която има лиценз за България, но се намираме в Испания, а там разрешително за бизнес няма, то е почти сигурно, че няма да тръгне и съответната апликация или мобилна версия. Впрочем, като стана дума за последното, да не пропуснем да кажем това, че вместо betano mobile app може да се използва и браузър, през който да се зареди адресът на оператора. Има привърженици на всеки един от двата варианта. А има и хора, които често си задават следния въпрос:

Разрешено ли е да правим прогнози на мача, който наблюдаваме на живо и на място?

Още веднъж - категорично да! Ние сме зрители и не влияем на изхода на срещата - не и пряко, все пак публиката може да “вдигне” единия отбор и да “смачка” другия. Общо казано, няма ограничения да отидем на мач в България и от стадиона да правим залози за същия този двубой, който наблюдаваме от трибуните и който се развива на няколко метра от нас. Но това, че може, не означава, те трябва да го правим или че е ОК да пристъпваме към такива действия. Много футболни ценители твърдят, че се поставянето на залози се разваля удоволствието да се наблюдава самият спорт. Още едно спорно твърдение, което среща опоненти. Та не е ли един от начините да докажеш, че разбираш играта, че “четеш футбола” именно това да даваш верни прогнози колкото е възможно по-често? А с Betano mobile app това е по-лесно отвсякога.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички