Какво предлага букмейкърът Alphawin за феновете на футболните прогнози


Какво предлага букмейкърът Alphawin за феновете на футболните прогнози
Снимка: Pixabay

5269

Почитателите на футбола не само обичат да се наслаждават на любимата си игра, но и да показват уменията си в прогнозите. Понякога такива предвиждания са просто приятелски спор, а в други случаи се рискуват реални средства на залози от даден мач. В този аспект възможностите пред българските потребители се увеличават, тъй като на пазара се появява нов букмейкър Alphawin , който предлага високи коефициенти за много от популярните първенства в Европа. Специалистите в прогнозите, които смятат, че са се доказали в други платформи, имат възможност да демонстрират усета си и в системата на един от най-модерните оператори на територията на страната.

Какво е необходимо, за да играем?

Индустрията на онлайн залозите все повече измества традиционните наземни букмейкърски пунктове. Това се отнася вече и за България, а тук до неотдавна голяма част от любителите на прогнозите предпочитаха да отскочат до кварталното кафене, вместо да погледнат към интернет опциите. Е, ситуацията се променя, а с нея дори и "старите кучета" се превъзпитаха и се научиха да залагат онлайн.

Предимството на наземния пункт е в това, че не изисква регистрация. Такава обаче е задължителна в системата на всеки уеб букмейкър, като Alphawin не прави изключение. Лицензираните оператори у нас изискват лични данни, за да бъде създаден профил в съответната система за онлайн залози, тъй като това е и законово изискване. Интернет компаниите в сектора се стремят да гарантират максимална защита на такава чувствителна информация, така че притесненията на потребителите в това отношение могат да бъдат успокоени.

За да започнем игра в платформата на който и да е букмейкър освен създаден профил трябва да имаме и налични средства за игра. За целта трябва да се депозира определена сума, като винаги има минимален праг, а вноската не може да е по-ниска от него. Новите оператори правят всичко възможно да разширят спектъра на наличните разплащателни методи, като добавят вече СМС преводи или пък все повече онлайн портфейли и електронни системи за трансфери. От модерен букмейкър, какъвто е Alphawin, с основание може да се очаква да предоставя възможности на високо технологично ниво в това отношение.

Играчите се интересуват от коефициентите

Това, което вълнува в най-голяма степен залагащите, е колко са високи коефициентите, има ли промоции и какви са условията, за да си изтеглят спечелените суми. Специалистите в прогнозите знаят кога и как да дебнат за търсените от тях ставки - говорим както за усет за мачове, така и за нивото на възвръщаемост.

В Alphawin потребителите откриват отлични коефициенти, като за някои от водещите първенства и за редица от най-популярните пазари те са по-високи от средното ниво за страната. Играчите обичат функцията "Затвори залог", затова тя е задължително вече за всеки интернет оператор. Но опитните бетаджии са наясно също така, че ако прекаляват с кеш-аут действията, това може да ги лиши от възможността да усвоят бонусите на букмейкъра, особено що се отнася до стартовата оферта. А колкото е по-добър коефициентът, толкова нараства и потенциалната печалба. Също така се увеличава шанса за пълноценно разиграване на един начален бонус, при който потребителят получава като добавка не реални средства, а кредити за игра. Въпрос на майсторство, правилна стратегия и доза късмет е те да се превърнат в истински пари.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички