Кои са правилата за успешното използване на букмейкърските бонуси?


Кои са правилата за успешното използване на букмейкърските бонуси?
Снимка: iStock/Guliver

2014

Пренасянето на букмейкърите в онлайн среда се оказа едно от най-добрите възможни решения, при това се случи във време, когато самата технология не можеше да гарантира успех. Ако си спомняте, интернетът през 90-те години беше форма на екзотика, но въпреки това редица брандове отвориха своите платформи и започнаха да приемат най-различни залози. Към този момент конкуренцията в онлайн платформите е толкова висока, че няма букмейкър, който да не предлага уникални промоции и бонуси.

Анализаторите посочват, че именно това е в основния фокус на новите клиенти, а и не само, но очакванията за даден бонус често се бъркат. Всеки букмейкър с промоционална програма, каквато можем да открием в секцията Sesame бонус, предлага средства за забавление и по-смели залози, но както се досещаме, тук има правила.

Защо са необходими те, след като средствата така или иначе са предложени за забавление? Макар и операторите да искат да вярват на това, статистиката показва нещо малко по-различно. Бонусите никога не са били средство, което да изтеглите веднага и точно тези опити са мотивирали брандовете да сложат някои правила. Нека разгледаме видовете бонуси и паралелно с тях да посочим основните изисквания.

Имаме най-често начални промоции, които са предназначени за нови клиенти и отговорят до 100% на посочената сума, която се предлага в това отношение. Те често са бонуси до 100% от първия депозит, но до определена сума - това е посочено в общите условия. Букмейкърите поставят минимален депозит, с който може да се вземе и самият бонус. Тук е моментът да посочим, че всички бонуси, без значение дали са за нови клиенти или вече регистрирани такива, идват със срок за изпълнение - все пак нищо не е вечно. Той може да е между 24 часа и 1 месец, което е повече от достатъчно и самото време е съобразено със стойността на бонуса. Отново напомняме, че всеки един бонус е описан в секцията с промоции, както и в анализаторските платформи.

Това е едното много важно условие, когато искаме да използваме успешно всеки един бонус и да изтеглим печалбите от него.

Говорейки за печалби и бонуси, нека напомним, че тези средства не могат да се изтеглят веднага. Те трябва да се разиграят и за  да бъде успешно изпълнена, въпросната промоция изисква от нас да направим определен брой залози, ако говорим за спортни бонуси. При казино бонусите трябва да направим превъртания - терминът идва от ротативките и въртенето им. Тук трябва да напомним, че при спортните залози може да присъстват изисквания за коефициент на дадено дерби - понякога няма да е възможно да направите прогноза на атлет или тим, чийто коефициент е 1.00. Какво се случва, ако се опитаме да изтеглим бонуса и натрупаните печалби по-рано?

Практиката показва, че букмейкърът не смята общите условия за изпълнение и прекратява промоцията, както и всичко спечелено до този момент. Подобни грешки се предотвратяват като се разглежда профила на даден играч, където се посочва какви прогнози или игри са изиграни до този момент. Трябва да подчертаем, че нито един бонус не е даден, за да ви превърне в милионер, това няма как да се случи.

Идеята е да има забавление, да тествате повече платформи, да откриете нови възможности и разбира се, да се насладите на по-смелите промоции. Ако спазите общите условия, които са повече от ясни, тогава може да вземете своите печалби и остатъка  от бонуса. Не трябва да забравяме, че клиентите имат и свободата да изберат дали да приемат дадена промоция или не, но анализаторите посочват, че към този момент няма клиент, който да е отказал допълнителните средства. С бонус или не, напомняме, че трябва да играете разумно и отговорно, това е най-важното изискване и не случайно е призив във всяка една реномирана платформа.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички