Пътят към сърцето на успешната бизнес вечеря минава през Dineout


Пътят към сърцето на успешната бизнес вечеря минава през Dineout
Снимка: iStock/Guliver

5049

Знаете ли какво е общото между бизнеса и дипломацията? И за двете се иска нюх, решителност и гъвкавост. Но още по-важно е, че в съвременната динамична среда успехът и в двете зависи повече от неформалното общуване. Големите сделки и споразумения не се договарят на кръгли маси и в скучни офиси, а в далеч по-неофициална обстановка.

Неофициална обаче не означава такава, на която ѝ липсва изисканост. Ако желаете да впечатлите клиенти, колеги или партньори, най-безспорно доказаният метод е да заложите на хубава вечеря в хубав ресторант. Каквато и бизнес цел да преследвате обаче, ще я постигнете само ако всички фактори работят за вас - от интериора на заведението през качеството на храната до обслужването. Изключително важно е да подберете най-подходящото място спрямо човека или хората, с които ще бъдете. Може би им допада артистичната среда? Или ще се отпуснат повече в уюта на някоя механа? Или пък ще бъдат обезоръжени от по-нетрадиционна кухня?

Да, изборът на най-добрия ресторант за целта на бизнес вечерята изглежда труден. Но само на пръв поглед, защото в начинанието може да ви помогне полезната услуга Dineout. Тя дава възможност лесно да откриете най-интересните места за хапване в страната и да направите резервация само с едно кликване. Можете да се възползвате от нея както на сайта dineout.bg, така и чрез мобилните приложения за iOS и Android.

В платформата са представени повече от 100 забележителни ресторанта, като сред тях има както такива от висок клас, така и подходящи за всеки ден. Можете да откриете непознато за вас място, което да ви стане любимо, или пък да сверите впечатленията си от друго, тъй като в профила на всяко заведение присъстват - освен актуалното меню и снимките на интериора и ястията - оценки на клиенти, които са го посещавали.

Не забравяйте, че нищо не проваля настроението преди една бизнес вечеря както проблеми с резервацията. С Dineout те могат да се избегнат напълно, защото резервирането е удобно, бързо и сигурно - нужен е само един клик. Потребителят може да види дали в ресторанта има свободни места, освен това има непрекъснат достъп до резервацията и може например да отбележи дали ще закъснее. Хората, които имат по-изявен интерес към тенденциите в кулинарията и ресторантьорството, пък могат да посетят блога на Dineout, където ще открият текстове, инфографики и фото репортажи, разказващи историите на конкретни ресторанти и представящи техники на готвене и идеи за съчетаване на храни и напитки.

Още по-изкушаващ за всички, обичащи апетитните оферти, е фактът, че Dineout дава точки за всяка успешно завършена резервация. След това потребителите могат да заменят точките си за ваучери с отстъпка до 100 лева. А през ноември всяка втора резервация носи ваучер за 10 лева.

Ако искате да сте сигурни в доброто преминаване на служебната среща и да спестите най-ценния си актив - времето, доверете се на модерната услуга. Защото пътят към сърцето на успешния бизнес минава през хубавата вечеря. А пътят към хубавата вечеря - през Dineout.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички