Ревизоро не каза кои са контрабандистите в търговията с горива

Ревизоро не каза кои са контрабандистите в търговията с горива
Източник: БГНЕС

Бурният възход на контрабандата на горива е свързан и с г-н Марешки. Той не е дистрибутор, но е купувал от такива, които месят горива със сяра. Направил съм, завел съм, представил съм всички флашки както са дошли при мен. Подал съм сигнал преди година, този икономически оператор, за който става въпрос, вече е с отнет лиценз и не работи. Това заяви депутатът от „Обединени патриоти” Емил Димитров-Ревизоро.

По думите на Ревизоро пред Нова телевизия прокуратурата работела, имало било обаче и смъртни случаи, свързани с „първия от двамата контрабандисти”, заради които избухна спора с Марешки през тази седмица. Той уточни, че става въпрос за лица от високите етажи на властта, както и че имало „починал човек при съмнителни обстоятелства”. Въпросният „първи контрабандист” вече бил извън пазара, по думите на депутата.

За пореден път Ревизоро обяви, че и Марешки пострадал от въпросния „икономически субект” т.е. контрабандист. Депутатът обаче така и не уточни име, а вместо това иронизира, че лидерът на „Воля” все не знае нищо и нищо не съобщава. Г-н Марешки не знае, че има искане от главния прокурор за имунитета му в Народното събрание, продължи Ревизоро, визирайки случая с предполагаем рекет от страна на лидера на "Воля" спрямо конкуренти в аптечния бизнес. Не считате ли, че този човек като го погали папата по главата, стана Господ? Нашата комисия е свършила толкова много работа – Марешки какво е свършил, попита Ревизоро.

Аз знам, че има контрабанда, но не знам кои са, той казва "двама крупни контрабандисти". Мен не ме е страх да си казвам. Това заяви вчера (5 декември) лидерът на "Воля" и зам.-председател на парламента Веселин Марешки.

Относно т.нар. втори контрабандист Ревизоро поясни, че той бил на път да фалира, да стане голям проблем, имало пререгистриране на търговски фирми. Нямаше обаче уточнение кой е този човек – единственото казано от Ревизоро беше, че премиерът се похвалил с арест, намерена била „втора тръба” при законните мощности.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.