Машините се съсредоточават върху технологиите за обработка, обслужващи хранително-вкусовата промишленост


Машините се съсредоточават върху технологиите за обработка, обслужващи хранително-вкусовата промишленост
Снимка: ИЕЦ

2743

Изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ ще представят различни видове машини, които се прилагат в модерните производствени процеси на всяка успешна компания. Най-голямото B2B събитие в хранително-вкусовата промишленост и хорека сектора ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център - София.

450 компании ще предложат своите продукти, предложения и решения на сектора в 6 изложбени зали. Интер Експо Център ще посрещне над 150 нови изложители и 80 чуждестранни участници. Фирми от Аржентина, Белгия, Великобритания, Австрия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Португалия, Република Корея, Тайланд, Холандия, Украйна, Иран и Южна Африка ще донесат технологии и традиционни продукти от цял свят.

Машини за успешен бизнес

Изложенията ще представят решения за опаковане и преработка на хранителната промишленост. Най-компактната машина MultiFresh ™ - R 105 MF, която е икономически ефективно решение за производството на висококачествени кожени опаковки, може да се види и на изложенията. Работи с фолио, разположено надолу, с дебелина до 350 м. Основният модел има същото техническо оборудване като големите модели, поради което R 105 MF дава възможност на дребните производители да започнат да произвеждат вакуумни опаковки.

Иновативни идеи за ценови етикети

Някои от световните лидери ще представят цялостни решения за идентифициране и персонализиране на значки и пластмасови карти. Те отговарят на разнообразните изисквания на малки, независими търговци на дребно, както и на големи търговски обекти. Решенията Edikio са специално разработени за нуждите на пекарни, месари, мандри, рибни магазини, сладкарници, търговци на вино и супермаркети. Тези решения спомагат за създаването на професионален образ на витрините и подчертават продуктите, без да ги покриват. Благодарение на новото решение за отпечатване на ценови етикети на пластмасови карти Evolis, търговците на дребно могат да съкратят времето си, за да актуализират информацията за продукта и да постигнат модерен, спретнат външен вид на продуктите за показване.

МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ е бизнес платформа, свързваща производствените решения с компании за потребителски стоки. Българският съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци и техните членове ще представят голямо разнообразие от пресни и консервирани продукти без консерванти, оцветители и аромати.

Оборудване за кулинарни експерти

Събитието дава възможност да се срещнете на едно място с хранителната промишленост и хорека сектора. Всички посетители на изложбите ще имат възможност да разширят бизнеса си.

По време на четирите изложбени дни, от 8 до 11 ноември, над 22 000 професионалисти се очаква да посетят МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички