Нови възможности за любителите на спортните залози в България


Нови възможности за любителите на спортните залози в България
Снимка: iStock/Guliver

9858

Онлайн индустрията на залозите се разраства с всеки изминал ден, а тази тенденция не подминава и нашата страна. Броят на легалните оператори в България продължава да расте, което съответно отваря още и още шансове за любителите на футболни, баскетболни или тенис прогнози. Съвсем отскоро на нашия пазар действа и нов букмейкър - 8888, което добавя още една възможност за почитателите на спортните предвиждания и хазартните игри. Колкото повече компании се конкурират за вниманието и парите на клиента, толкова се разширява диапазонът на разнообразието и шансовете за успех. В това отношение процесите на българския пазар могат да се оценят позитивно, а ето и поне няколко аргумента в тази полза.

Защо за потребителите многообразието

Вярно е, че понякога твърде многото опции объркват хората. Освен това някои биха казали, че повечето букмейкъри предлагат едни и същи пазари, едни и същи възможности за игра, като всъщност отварят още едно “гише” за разходи пред запалените по залозите. Но безспорните предимства на повечето варианти за избор не могат да се отрекат. Така потребителите могат да се насочат към опции като следните:

● По-високи коефициенти

● По-голям брой пазари

● Повече възможности за комбинации между различни селекции

● Повече шансове за игра на живо

● Разнообразни бонуси и промоции

● Различни начини за депозит и теглене на средства

Любителите на спортните залози винаги търсят най-добрите коефициенти. Когато има повече оператори, те се конкурират да предложат подобрени ставки на своите клиенти. Възможността да се сравнят тези варианти при различните букмейкъри дава шанс на потребителите да изберат тези, които смятат за най-изгодни.

По-големият брой пазари рефлектира върху опциите за игра в рамките на един мач. Освен стандартните залози за краен изход, за резултатност (под/над дадена линия на голове), за точен резултат могат да се срещнат и по-интересни и понякога екзотични възможности. Все повече букмейкъри пък дават опцията да се комбинират и различните пазари в менюто на една среща. Акумулирането на различни селекции повишава възвръщаемостта, като това все пак върви и с повишен риск от неуспех при една неточна прогноза.

Но в най-голяма степен разнообразието на букмейкърите означава значително увеличаване на наличните оферти за играчите. Състезанието при операторите при бонусите за нови клиенти е особено забележимо. Всяка нова компания на пазара се стреми да привлече потребители с примамливи промоции, които да спечелят вниманието за сметка на конкуренцията. Офертите са свързани с добавяне на средства за игра на базата на направен депозит от играча. Все по-често обаче се срещат и бонуси, които дават възможност за напълно безплатен залог, без да е необходимо да се прави каквато и да е вноска.

А новите компании пък увеличават и варианти за парични преводи. Освен стандартните банкови трансфери могат да се използват вече онлайн портфейли, предплатени ваучери, СМС депозити и дори криптовалути.

Всеки трябва да намери най-доброто за себе си

Разбира се, няма как или поне е много трудно да се поддържа активност в повече от 2-3 платформи за онлайн залози. Това най-малкото увеличава разходите в даден момент, което може да натежи, ако няма успеваемост при предвижданията. Така че при огромното разнообразие е желателно все пак един потребител да подбере тези варианти, които са най-удобни и изгодни.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички