Пазарска, пощальонска, клъч или чанта за багаж – кои видове чанти са най-популярни?


Пазарска, пощальонска, клъч или чанта за багаж – кои видове чанти са най-популярни?
Снимка: Answear.bg

4940

Разнообразието то дамски чанти на пазара може да ни накара да се чудим коя точно да изберем. Ето защо днес решихме да ви представим предимствата на някои от основните модели, които ще се срещат често през следващия сезон. Така ще бъдете сигурни коя точно ще отговори на вашия нужди и условия в ежедневието.

Какво представляват моелите тип „пазарска чанта“?

Пазарските чанти са силно обичан вариант из разнообразните чанти на answear.bg, поради простия факт, че са изключително практични. Те събират всички нужни ни вещи и могат удобно да се носят на рамо или в ръка. Осигуряват функционалност, но същевременно се грижат и за изисканата ни визия. Създават ежедневна елегантност, която се съчетава отлично с всички дрехи от гардероба ни, без значение дали искаме да облечем любимата си рокля, новото си палто, изискани панталони и т.н.

Кога за заложим на пощальонска чанта?

Този тип чанти са отлично функционално решение за работещи и учещи дами. Ако си търсите чанта за офиса или пък за университета, пощальонските такива са на ваше разположение. Те се носят през рамо, което им придава повече удобство, макар да имат един недостатък спрямо раниците (когато говорим за университет), а то е че тежестта не се разпределя равномерно. Затова за студентките препоръчваме, ако имат твърде много багаж в чантата си, да се замислят дали да не си вземат раница. Но във всички останали ситуации, що се отнася до бизнес средите и до университетските среди, пощальонските чанти са отлично решение. В тях можете да сложите не само телефона и портфейла си, но и разнообразни документи, папки, учебници, дори лаптоп.

Нужно ли е да имаме поне една чанта за багаж в гардероба ни?

Такива чанти са отлично практично решение при ходене на фитнес, при пътуване, при посещение на няколкодневни семинари и други подобни. Те побират достатъчно багаж, включително дрехи и обувки, така че ще ни помогнат да вземем със себе си всичко нужно за няколко дни. Още по-практични са, ако пътувате със самолет, а престоят ви ще е кратък. Това ще ви спести дългото време за проверка, а после и за чакане на багаж. Освен това са идеални за спортуващи дами, които могат да носят аксесоарите си за тренировка в тях. Силно популярни са поради огромната си практичност, но и поради факта, че макар да не са водещи фигури на модния подиум, все пак не оставят на страна стила и изискаността.

При какви ситуации да изберем чанти тип „клъч“?

Ето ни и при официалните чанти. Защо стил тип „клъч“ е толкова популярен? Е, поради простата причина, че е най-подходящият за елегантни събития. Подхожда прекрасно на различни вечерни тоалети, включително рокли и костюми. Предлагат се в различни размери и цветове, включително понякога и с декорации. Така че можете да ги комбинирате отлично според това с каква визия са останалите дрехи за даденото събитие. Чантите тип „клъч“, каквито можем да намерим на https://answear.bg, са превъзходно решение за официални събития като сватби, вечери с елегантен дрескод, партита и т.н.

Коя от всички тях обаче е най-популярна?

Няма как да дадем твърд отговор на това. Всички те задържат своята слава поради факта, че служат отлично на дадена цел – едни от тях ни предоставят практичност като побират багажа ни, други пък са най-добрият избор за елегантни събития и т.н. Затова популярността си остава неизменна, а използването им се дирижира от това по какъв повод ни е нужна чантата. Сред бизнес средите например най-широко са разпространени пощальонските чанти, докато за ежедневието най-много се търсят пазарските чанти. От друга страна, сред дамите, които често посещават официални събития, чантите тип „клъч“ се славят с най-голяма популярност. Съответно, всяка от тях ни е нужна по даден повод и отговаря на нуждите ни за дадена ситуация.

Това са най-популярните чанти на пазара, които скоро няма да излязат от мода и които ще ни осигурят перфектна визия и практичност. Заложете на тях и бъдете сигурни, че визията ви е неотразима!

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички