PornHub пусна неустоима оферта за Черния петък (ВИДЕО)


PornHub пусна неустоима оферта за Черния петък (ВИДЕО)
Снимка: iStock

9661

Един от най-популярните порносайтове – PornHub пусна уникална оферта за Черния петък. Сайтът, който е един от тези с най-голяма аудитория, предлага доживотен абонамент за своята услуга Pornhub Premium, наречен LifePlan.

Започвайки от Черния петък, потребителите на Pornhub могат да закупят своя LifePlan – клипове с висока резолюция срещу еднократна такса от 299 долара. Сделката е валидна само до края на Кибер понеделника (2 декември), съобщава списание Forbes.

Така порталът за възрастни се присъединява към Walmart, Target, Best Buy и други водещи търговци от САЩ, които се подготвят за шопинг маратона.

Като се има предвид, че 300 долара не са малко пари, дори за американците, сигурно се питате какво ѝ е промоционалното на тази оферта?

Pornhub Premium е по-скъпа услуга, която дава възможност да гледате или сваляте целите видеоклипове (някои са си направо филми) с перфектно качество и без реклами, вместо орязаните безплатни версии, които са прекъсвани от реклами и често липсват най-интересните подробности.

Това е премиум услуга, тип видео при поискване, чиито годишен абонамент по принцип струва 95.88 долара. Ето я и промоцията – на цената на 3-годишен абонамент получавате безсрочен такъв.

Ако потребителите на порно сайта не могат да отделят толкова сериозна сума, има и друга оферта: те могат да получат допълнително 4 безплатни месеца към 12-месечния си абонамент. Разбира се, възможността за доживотен абонамент е много по-привлекателна и изгодна във финансов аспект.

Сайтът пусна и промоционален видеоклип, където се самоопределя като "най-подходящия спътник, който да ви подаде ръка и да ви помогне да се погрижите за себе си в трудни моменти" (както сами се сещате, думите са подбрани неслучайно). LifePlan е наречен "премиум абонамент, който трае вечно" и "оферта, която се появява веднъж в живота".

Рекламата е доста професионална, няма никакви нецензурни мотиви и почти до самия ѝ край не бихте предположили какво се промотира.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички