Пътят към печалбите с 40 Super Hot


Пътят към печалбите с 40 Super Hot
Снимка: super hot

8490

Възможно ли е само с едно завъртане на ротативката да се спечели сума, която 20 хиляди пъти по-голяма от единичния залог? Да, разбира се, има такава възможност, като тя е напълно реална при 40 Super Hot. Такъв златен дъжд се излива тогава, когато в една линия се подредят 5 звезди – специалните символи в тази игра, изпълняващи ролята на скатъри. Както можете да се досетите, подобно събитие все пак е изклчително рядко, а късмет с такива пропорции се полага на малцина.

Но пътят към печалбите в една от най-популярните ротативки в онлайн казината може да мине и с трупането на активи по-бавно и постепенно. Като цяло 40 Super Hot е един от слотовете, при които шансът символите да се подредят в печеливша конфигурация, е по-висок отколкото при други игри от този тип. Най-малкото заглавието подсказва защо – имаме 40 възможни линии, които да се вземат под внимание, когато рийловете спрат да се въртят. Коефициентът на възвръщаемост тук е 95,81%, което може да се смята над средното за интернет ротативка и означава, че за всеки заложени 100 кредита играчите си връщат средно почти 96.

А това се постига с балансирана игра, в която се търси не само изключителният късмет, но се оползотворяват и по-малките шансове. Три, четири или пет черешки, лимона или портокала също носят отплата, която може да бъде удвоена с игра на удвояване. Когато барабаните се „закотвят” и имаме поне 3 изображения с цифрата 7, които са свързани в линия, тогаво отново печалбата е доста осезаема.

Какви са печелившите стратегии?

Могат да се прилагат често използваните системи Мартингейл или Анти-Мартингейл, при които се използва натрупване на базата на това колко поредни неуспешни или успешни завъртания са регистрирани. Все пак потенциалът на такива стратегии е сравнително ограничен при ротативките, а и по-продължителна „суха” серия много бързо изправя играча на ръба, ако залага на принципа на удвояване на залога при загуба.

По-щадяща в това отношение може да бъде системата на Фибоначи. Прословутата прогресия води по-постепенно натрупване, като удвояване има само между втория и третия залог, а след това повишаването на кредита за игра се осъществява по-равномерно. Отново има един предел, отвъд който при „студена” ротативка играчът вече е принуден да рискува все повече и повече, така че и тук рискът е налице.

Повечето любители на ротативките не задълбават обаче толкова в системите, тъй като за разлика от рулетката например тук събитията са и значително по-трудно предвидими. Напълно е възможно 20 или 30 завъртания да не донесат дори минимална печалба, а след това само с два поредни клика да се постигнат големи удари.

Сигурна формула за печалба няма, а дори и най-опитните играчи, когато се сблъскат с непознато заглавие, предпочитат да го разучат, без да рискуват много. Това е възможно при демо версиите, които са на разположение в платформата на почти всеки букмейкър, както и в много специализирани сайтове за залози като Betindex например.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички