R&M Bulgaria Production отбелязва 9-а годишнина и ръст на производството


R&M Bulgaria Production отбелязва 9-а годишнина и ръст на производството
Снимка: R&M Bulgaria Production

6985

"Райхле и Де-Масари България Пръдакшън" отбелязва своята девета годишнина. Основано през 2011 г., дружеството е тясно специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, които са част от комуникационните мрежи.

Компанията е част от швейцарската група Reichle & De-Massari AG (R&M), водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни. Продукцията на производствената база в България е достъпна на международните пазари чрез повече от 40 търговски организации на R&M по света.

Във връзка с годишнината управителят на "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън" Радослав Радев сподели: "Когато се присъединих към компанията през 2014 г., наброявахме около 100 души и произвеждахме базови продукти от портфолиото на компанията. Днес съставът на "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън" (R&M България Производство) включва близо 400 сътрудници, а българският завод се наложи като компетентен център в разработването и внедряването в производството на някои от оптичните продукти на R&M. Така че, ние пораснахме близо четири пъти като състав, но като капацитет ръстът е по-значителен, тъй като постоянно инвестираме в повишаването на ефективността на процесите и производителността на труда."

Продуктовото развитие на "R&M България Производство" е насочено към решения за по-бърз пренос през оптика, както и към спестяването на място. Увеличаващата се урбанизация и цифровизация на големите градове също изисква нови решения.

Затова компанията продължава целенасочено да разработва и пуска на пазара решения за автоматизация на сгради, изграждане на 5G мрежи, както и на продуктови системи за центрове за управление на данни. Търсенето на добра свързаност и бърза комуникация е по-важна от когато и да било. Този факт става очевиден във време на пандемия.

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички