Ще получи ли лиценз Betfair през 2020 г.?


Ще получи ли лиценз Betfair през 2020 г.?
Снимка: betfair

9806

Един от най-прочутите букмейкъри - Бетфеър, все още няма лиценз в Бългaрия. Залагащите не спират да се интересуват и да търсят новини за лиценза на Бетфеър, но и през 2020-та година няма сигурна информация дали компанията ще се завърне в България. На този етап само може да кажем - Държавната комисия по хазарта не е издала все още лиценз ба Бетфеър. Не може да залагате в букмейкъра, но имате достъп до акаунта си, ако имате регистрация.

Държавната комисия по-хазарта взе тежкото решение за българските играчи да не поднови лиценза на Betfair през миналата година. След изтичането на срока от 5 години, за който Бетфеър имаше лиценз у нас, ДКХ попречи на компанията да продължи да работи с български клиенти. Всички залагащи бяха разочароващи от тази вест, тъй като Бетфеър предлагаше много добър спортен букмейкър и има най-голямата спортна борса за залози. Бонусите в техния сайт също бяха щедри, а коефициентите – високи.

Всеки се надява в най-скоро време Betfair да вземе лиценз. Веднага при получаване на лиценз, компанията ще активира спортния раздел в сайта си за български играчи. През 2020 година е възможно това да се случи, но няма индикации, че това ще стане през пролетта. Надяваме се в следващите месеци да има повече информация за лиценза на Betfair в България. В уеб страницата с подробно ревю за Бетфеър, може да следите за подробна информация и да проверявате дали букмейкърът работи като заредите линк към него.

Бетфеър винаги се е отнасял добре с българските играчи и е изплащал всички печалби като не е поставял случайни лимити на клиентите си. Екипът за поддръжка на букмейкъра бе учтив и помагаше за всеки проблем на клиентите. Това показва, че за  Betfair е важно да работи в България, като вярваме, че компанията прави всичко по силите си да се завърне в нашата страна.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички

Най-четени новини


виж всички