Топ 5 най-добрите футболисти в момента във водещите първенства


Топ 5 най-добрите футболисти в момента във водещите първенства
Снимка: Getty Images

7758

Футболът става все по-интересен и това се дължи на факта, че се появиха големи таланти, които превръщат най-популярния спорт в едно наистина неповторимо изживяване за привържениците. Истинско удоволствие е да се наблюдават футболистите във водещите първенства в Европа и не само, защото те дават всичко от себе си, за да демонстрират спортно майсторство на зеления килим. Кои са звездите на големите шампионати и какво трябва да се знае за тях, четете по-долу.

Ла Лига Испания: Карим Бензема

Вън от всякакво съмнение е, че Карим Бензема е една от най-големите звезди на испанския клубен футбол. Французинът играе на поста нападател в Реал Мадрид и често отбелязва голове. За сезон 2021/22 година, този голям играч наниза 11 гола в 13 мача за „кралете“, както и става главната причина за попадения, чрез неговите брилянтни асистенции. Бензема със сигурност е голямото откритие в испанския шампионат и ще продължава да радва феновете с изявите си.

Разбира се, тепърва ще гледаме подвизите на състезателя, в идващите мачове, на които запалянковците могат да залагат и да получат бонус след извършена Бет 365 регистрация в популярния букмейкърски сайт. Очакваме да видим още много добри изпълнения на нападателя, в бъдеще време. Затаяваме дъх и очакваме да се насладим на още шедьоври в колекцията му.

Висша Лига Англия: Мохамед Салах

Египетското дясно крили на Ливърпул – Мохамед Салах, е сред топ играчите в Премиър Лийг на Англия. До началото на декември 2021, футболистът е изиграл 13 двубоя с „мърсисайдци“ и успя да отбележи 11 попадения в противниковите врати. Не само броят на головете е важен, но и начинът, по който ги вкарва. Само си спомнете за неговия гол шедьовър срещу Манчестър Сити.

Още с пристигането си Салах демонстрира неговите огромни способности и се превърна в един от любимците на червените фенове. Имайки предвид неговите предишни мачове и големия му потенциал, със сигурност ще има за какво да пишат спортните журналисти на Албиона.

Серия А Италия: Лоренцо Инсине

Почитателите на италианското първенство по футбол, не спират да споменават името на Лоренцо Инсине, който се превърна във водеща фигура за отбора на Наполи. Неговото присъствие в този клуб е белязано с много голове и асистенции, така че всички фенове го обикнаха и често скандират името му по стадионите. Тази година той игра в общо 13 срещи и прониза 4 пъти противниковите врати, но ще бъде запомнен с духовитата игра и желанието, което демонстрира.

Не на последно място, трябва да потвърдим, че Инсине е основна причина за възхода на Наполи през сезон 2021/22. Неаполитанците са в горната половина на таблицата, а това е нещо, което не може да се подмине. От тази гледна точка, това е звездата на клубния футбол в Италия за сега.

Бундеслига Германия: Роберт Левандовски

Голямата звезда на Байерн Мюнхен – Роберт Левандовски, продължава да радва феновете на „баварците“ със своите страхотни игри. В края на 2021 г. той вкара топката зад мрежите на съперниците си общо 14 пъти за тринадесет изиграни двубои. По-важното е, че полякът не пада духом, а продължава да бъде факторът, с чиято помощ Байерн жъне успех след успех в Бундеслигата и не само. Неговата кариера е шеметна и това се вижда с просто око от изявите му.

Лига 1 Франция: Лео Меси

Лионел Меси не спира да подлудява трибуните със своето футболно майсторство. Той дойде в ПСЖ през 2021 г. и до момента има само 1 отбелязан гол, но това не му пречи да бъде водещата фигура в отбора. Запалянковците го обожават, а той се чувства добре във френската столица. И, макар че тимът му е пълен със звезди, никой не може да отрече гениалните му способности за терена. В този ред на мисли, няма как да не го включим в класацията на топ състезателите.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички