Хотел „Маринела” с награда за най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел


Хотел „Маринела” с награда за най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел
Снимка:

6753

Годишните награди на списание и клуб Business Lady „Компания на годината’16” бяха раздадени на официална церемония тази вечер в хотел „Хилтън”.

Да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като се поощри предприемачеството сред българската общественост са само част от основните цели на организаторите при отличаването на наградените.

В категорията „Туризъм” за най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел наградата получи Пламен Хутов, генерален мениджър на хотел „Маринела”.

„Тази награда е оценка за високите стандарти и професионализъм, които екипа на хотел „Маринела” се стреми да налага всеки ден. За нас клиента е най- важен, всяко събитие е единствено и уникално, всеки ден е различен. Да предложиш най-доброто на своите гости, да си част от техните специални моменти, това е не само предизвикателство, но и мисия за всички нас. За кратко време успяхме да превърнем хотел „Маринела” в най- модерния и бързо развиващ се градски хотел. Това отличие ни задължава да бъдем още по-добри в това което правим”, заяви г-н Хутов.

 

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички