Хотел „Маринела” с награда за най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел

Хотел „Маринела” с награда за най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел

Годишните награди на списание и клуб Business Lady „Компания на годината’16” бяха раздадени на официална церемония тази вечер в хотел „Хилтън”.

Да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като се поощри предприемачеството сред българската общественост са само част от основните цели на организаторите при отличаването на наградените.

В категорията „Туризъм” за най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел наградата получи Пламен Хутов, генерален мениджър на хотел „Маринела”.

„Тази награда е оценка за високите стандарти и професионализъм, които екипа на хотел „Маринела” се стреми да налага всеки ден. За нас клиента е най- важен, всяко събитие е единствено и уникално, всеки ден е различен. Да предложиш най-доброто на своите гости, да си част от техните специални моменти, това е не само предизвикателство, но и мисия за всички нас. За кратко време успяхме да превърнем хотел „Маринела” в най- модерния и бързо развиващ се градски хотел. Това отличие ни задължава да бъдем още по-добри в това което правим”, заяви г-н Хутов.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.