Предлагат "Планет травъл" за заличаване от Националния туристически регистър

Предлагат
Източник: БГНЕС

Експерти от Министерството на туризма ще направят предложение за заличаване на фирма „Планет травел“ ЕООД от Националния туристически регистър.

Документацията на туроператора ще бъде внесена за разглеждане от Експертна комисия по регистрация на туроператори и туристически агенти (ЕКРТТА). Последната представена от фирмата застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ е с изтекъл срок на валидност.

Всички туроператори, които не са представили валидни застрахователни полици, се предлагат на ЕКРТТА за стартиране на процедура по заличаването им от Националния туристически регистър.

След направена проверка от експертите на Министерството на туризма беше установено, че дружеството е регистрирано на 14.01.2009 г. като туроператор и туристически агент. Седалището и адресът на управление на “ Планет травел” е в град Варна, а управител е Нели Илиева.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 2

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.
  • DeweyCyday

    DeweyCyday
    [url=http://seo-expert.info/vebmasteru/vebmasteru-rukovodstvo-po-sokrashheniyu-url-adresov-i-otslezhivaniyu-sotsial-ny-h-setej.html]SEO на чем можно заработать деньги[/url] http://seo-expert.info/prodvizhenie-sajtov/prodvizhenie-v-sotsial-ny-h-setyah продвижение сайтов в топ 10

  • Danaldwek

    Danaldwek
    [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/]Чистка канализации в Киеве[/url] Качественный ремонт сантехники любых производителей Вызов специалиста по ремонту сантехники на дом в Киеве. Обслуживание частных домов и квартир. Полное обследование оборудование. Работа над поломками любой сложности [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/predostavlyaemyie-uslugi/]Предоставляемые услуги в Киеве[/url] [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/ustanovka-santehniki/]Установка сантехники в Киеве[/url] [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/remont-santehniki/]Ремонт сантехники в Киеве[/url] [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/montazh-santehniki/]Монтаж сантехники в Киеве[/url] [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/zamena-santehniki/]Замена сантехники в Киеве[/url] [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/podklyuchenie-santehniki/]Подключение сантехники в Киеве[/url] [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/chistka-kanalizatsiy/]Чистка канализаций в Киеве[/url] [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/otoplenie/]Отопление в Киеве[/url] [url=http://remsanteh-groupe.com.ua/tsenyi-na-uslugi/]Цены на услуги в Киеве[/url]