5 признака, че някой ден ще станете милионер


5 признака, че някой ден ще станете милионер
Снимка: Thinkstock

7772

Мечтаете си за скъпо имение, луксозна яхта и престижа на това да имаш милион долара в банковата си сметка? Дори да сте представител на средната класа, пак имате шанса да се превърнете в богаташ. Стига за вас да са характерни тези пет признака, посочени от Fortune:

Успешна кариера. Ако работите в сферите на информационните технологии, финансите и счетоводството, има най-голяма вероятност някой ден да бъдете милионери. Особено ако сте над 25 години, а вече сте започнали да се изкачвате по професионалната стълбица.

Високи доходи. Съвсем логично – хората с по-големи заплати могат не само да се издържат, но и да спестяват. Ако сте разумни в заделянето на средства, не след дълго капките ще се превърнат във вир.

Иновативни сте. Осем от десет милионери са натрупали богатството си сами, не чрез наследство. Направили са го, като са развили собствените си оригинални бизнес идеи, била са гъвкави и са се ориентирали навреме в ситуацията.

Инвестирате дългосрочно. Моментните печалби не ви интересуват, предпочитате да отправите поглед към бъдещето. Знаете къде е най-разумно да вложите пари и не се колебаете да го направите.

Притежавате щипка агресивност. Важно качество, особено ако сте решили да играете на пазарите. Смятате, че без риск няма печалба. Преследвате целите си стремглаво и не позволявате критиките да ви уязвят.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички