Двойка похарчи над 320 000 долара, за да заприлича на Барби и Кен


Двойка похарчи над 320 000 долара, за да заприлича на Барби и Кен
Снимка:

5394

Хората понякога имат доста нетрадиционни цели. Анастасия Рескос и Куентин Дехар например си мечтaели да се превърнат в живи копия на куклите Барби и Кен. Успели да го направят чрез пластични операции срещу скромната сума от 322 728 долара, пише The Daily Mail.

Когато двамата се срещнали за първи път преди две години, се влюбили от пръв поглед и разбрали, че ще прекарат заедно останалата част от живота си. Това решение вървяло ръка за ръка с решимостта да бъдат похарчени стотици хиляди долари, за да се превърнат Куентин и Анастасия в своите идоли – куклите Барби и гаджето й Кен. Сериозната сума, похарчена досега, включва корекции на бюста на „Барби“, ботокс, други дребни глезотии като отстраняване торбички под очите, префасониране на ноктите, избелване на зъбите, корекции на ушните миди и т н.

Младата двойка от Марсилия била напълно спонсорирана от родителите си, за да реализира мечтата си. Куентин бил щаслрив да допринесе за новия живот на кукленската двойка с приходите от два магазина, които успешно продават клетъчни телефони.

Междувременно “Барби“ и „Кен“ напълно влизат в образите на идолите си – Куентин купил за двойката „Порше Кайман“, а Анастасия се кипри с десетина чанти Hermes Birkin. И за да е пълна трансформацията, двамата вече са сменили имената си на Кен и Дол.

„Когато за първи път пред погледа ми попадна Куентин, знаех, че съм срещнала любовта на живота си“, откровеничи Анастасия. Двамата били на парти в Сен Тропе, когато Куентин се приближил до Анастасия и й казал, че е открил Барбито на своя Кен. „"Пластична хирургия е нашата страст," добавя Куентин. "Ние искаме да прекараме остатъка от живота си заедно, превъплатени в куклите, които обичаме. Дори и родителите ни вече не ни наричат Куентин и Анастасия, а Барби и Кен.“

Макар двамата вече да са похарчили цяло състояние за превъплъщенията си, те планират още пластични операции.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички