Леден лукс


Леден лукс
Снимка:

2281

Дори най-обикновени неща като леда, който слагаме в напитките си, могат да бъдат луксозни. Американска компания пусна на пазара най-скъпите кубчета лед. Те са майсторски изработени и революционни, а във Великобритания едно кубче се продава за 5 долара.

Ледчетата се предлагат под формата на куб или революционни сфери. Компанията производител, базирана в Сан Франциско, твърди, че всяко ледче се изработва ръчно, за да поднесе най-милите комплименти за най-добрите напитки, пише Mirror.

Познавачите на качествените продукти могат да си поръчат 50 кубчета, пакетирани в херметически затворени торбички. Един такъв пакет струва 250 паунда.

От компанията производител твърдят, че ледчетата не са направени от обикновена вода, която просто охлажда напитката, но не уточняват каква точно е използваната течност. За разлика от традиционните замразени продукти, този лед преминава през специален процес, който премахва вкуса на разтопения лед, добавят от компанията.

Основателят на американската компания Робърт Секуейра разказва, че в началото компанията е била училищен проект, който се развил в житейска философия.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички