Audi впечатли със страхотна реклама по наболял проблем (Видео)

Audi впечатли със страхотна реклама по наболял проблем (Видео)

Пред уикенда в САЩ се проведе най-голямото спортно събитие – СуперБоул (Super Bowl), финалът на сезона в Националната футболна лига за страната. Много американци използват мача като повод да организират тематични купони или просто да се съберат с приятели и роднини, за да изживеят заедно емоцията.

За рекламодателите СуперБоул също е празник, но финансов. Големите компании се надпреварват коя ще успее да пласира своя реклама в паузите на мача, като обикновено клиповете са изключително оригинални.

Една от рекламите, които направиха силно впечатление на СуперБоул 2017, бе тази на автомобилния производител Audi. Във видеото баща гледа как дъщеря му участва в автомобилно състезание и се чуди дали тя ще бъде оценявана по-ниско от всеки мъж въпреки талантите ѝ.

Много потребители поздравиха компанията за това, че засяга проблема с разликата в заплащането на мъжете и жените. Други обаче я разкритикуваха, че не прилага принципа за равенство в собствената си политика. В управленския борд на Audi в САЩ няма нито една жена, а на ръководни позиции в компанията са само две дами.

А вие какво мислите за рекламата?

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.