За нас

Expert.bg е сайт с традиции. Ние черпим опит от тях, но в същото време се стремим да сме гъвкави и да отговаряме на потребностите на читателите, които се менят заедно с промените в необятно голямата бизнес сфера.

Гордеем се с това, че сме максимално обективни. Стремим се да обхванем всички икономически области и да представяме случващото се в тях по компетентен, но достъпен начин.

Подкрепяме развитието на младия бизнес в България – младите хора у нас имат огромен потенциал и заслужават да получават поле за изява.

Важна част от нашето съдържание са авторските материали, интервютата и анализите на различни теми.

Предлагаме на читателите си полезни съвети, свързани с професионалното им развитие. Хората често ни споделят, че ги прилагат на практика, което много ни радва. Благодарим на аудиторията си за доверието и се стараем да го оправдаваме всеки ден.

Expert.bg използва cookies и проследяващи файлове.

Използваме 'бисквитки', за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции на социални медии и да анализираме трафика си. Също така събираме информация за демографските данни, интереси на потребители и за начина, по който използвате сайта ни.

Реклама

Валути

BNB Logo
 • EUR
  1
  1.955
 • USD
  1
  1.80361
 • GBP
  1
  2.28258
 • JPY
  100
  1.15757
виж всички

Най-четени новини


виж всички