Изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ - мястото за лов и спортен туризъм


Изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ - мястото за лов и спортен туризъм
Снимка:

5394

От 15 до 18 септември изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще представи нови тенденции в екипировката, оборудването и аксесоарите за лов, риболов и спортен туризъм. Мястото на събитието е Интер Експо Център.

Изложението е привлекателно за всеки, който се интересува от лов и риболов и търси оригинални идеи за свободното си време и за своето хоби. За да бъде полезно на ловците, есенното издание на изложбата се провежда преди началото на ловния сезон за едър дивеч. Посетителите могат да договорят изгодни цени за риболовни стоки, оръжие, боеприпаси и всичко, което им е необходимо. Компетентните съвети, свързани с придобиването на най-подходящото оборудване за любимото хоби ще са както винаги безплатни.

Надуваеми лодки с отличен дизайн и високо качество

Интересувате се от лодка за лов, риболов, разходка или просто за дълги водни преходи? Лодките, които предлагат от „Молинезия-Марийн“ са качествени и достъпни. Те са създадени в украинския град Днепропетровск и служат на хората от Испания до Русия и от Молдова до Холандия. 17% от тези, които са избрали надуваеми гребни или моторни лодки „Барк”, ги оценяват като най-добрите в съотношение цена-качество, 78% от потребителите казват, че лодките „Барк”са надминали техните очаквания.

„Тiger Marine” качество без компромиси

Лодките Тiger Marine са направени от най-добрите части на пазара, изработени от италиански производители и отговарят на правилата на Европейския Съюз. Лодките „Тiger Marine” са произведени с най-новата технология на термовръзки, която елиминира старите методи на лепене, все още използвани от някои производители. Всички шевове са неразрушими и много надеждни с изключително качество.

Big Green Egg – на лов за отличен вкус

Всеки ловец и рибар знае колко перфектен е вкусът на дивеча и рибата, които е уловил сам и колко е важно тази храна да бъде приготвена с полагащото й се уважение.

Big Green Egg може да предложи много в това отношение. Барбекюто придава на дивеча невероятно вкусни, фини акценти като същевременно запазва естествения характер на месото и рибата. И тъй като капакът на Big Green Egg се затваря всеки път след като храната е готова, този метод на готвене на открито практически е с нулев риск за заобикалящата среда.

Разнообразни туристически и спортни артикули

Изложението „Наслука – лов, риболов, спорт “ ще представи разнообразните туристически и спортни артикули на магазин Екстрем спорт. Всеки любител на екстремните спортове и къмпингуването може да посети изложението и да открие най-изгодните продукти за своето хоби.

Богат избор на туристически, ловни обувки и палатки

Все повече млади хора на възраст между 18-25 г. се увличат по планинския туризъм. Осъзнават, че за преодоляване на трудните терени са необходими подходящи туристически обувки и правилна екипировка. Магазин Екстрем предлага висококачествени туристически и ловни обувки на утвърдената словенска марка Alpina – изработени изцяло от естествени материали, с водоустойчиви и дишащи мембрани и специално разработени подметки за безупречно сцепление.

Бавнооборотна сокоизстисквачка за любителите на здравословния начин на живот

Сокоизтисквачката на фирма Кофиленд извлича сок от продукти чрез патентована технология за бавно изцеждане. Нарича се „Бавна сокоизсквачка“, защото работи на бавни обороти и използва десет пъти по-малко енергия. Бавните обороти гарантират, че няма да се наруши функционирането на клетъчната структура на плодовете и зеленчуците. По този начин се запазва безценното богатство, дадено ни от природата.

За любителите на кучетата е подготвена и киноложка изложба

На 17 септември (събота) ще се проведе Национална киноложка изложба на различни видове кучета. Голямата награда за победителя в изложбата е лек автомобил. В рамките на изложбата ще се проведе специализирана киноложка изложба за породите Средноазиатска овчарка и Кавказка овчарка. За участие ще се допускат кучета С и БЕЗ родословие.

Входният билет за изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще бъде с цена от 3 лева.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички