Агенция MSL е избрана за консултант на годината за Централна и Източна Европа в наградите SABRE за 2019


Агенция MSL е избрана за консултант на годината за Централна и Източна Европа в наградите SABRE за 2019
Снимка: MSL

4239

MSL, част от Publicis Groupe, и една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации, получи призванието „Агенция-консултант на годината за Източна Европа“ в годишните награди SABRE. Това са едни от най-важните отличия в PR индустрията, които се проведоха на 22 май в Лондон тази година. Организаторът The Holmes Report избра MSL измежду повече от 200 от най-добрите PR агенции от Централна и Източна Европа.

MSL има клонове в България, Словения, Чехия и Румъния, които работят в тясно сътрудничество, за да предлагат цялостни и стратегически решения на компаниите в региона и по локалните пазари. Те се координират от централата на агенцията във Варшава. MSL генерира над 8 милиона евро годишен приход под управлението на Себастиан Хейновски, изпълнителен директор на MSLGROUP за Централна и Източна Европа и ръководител „Развитие“ в Publicis Groupe Полша. В офисите на MSL работят над 200 човека. За повече от половината приходи са отговорни от централата във Варшава, в която работят над 100 консултанти.

„MSL отчита двуцифрен ръст за региона Централна и Източна Европа през последните няколко години. С нарастващия брой на стабилни икономики в този регион на Европа, това не е лесна задача. Ние се стремим да гарантираме, че отделните екипи, които работят във всяка държава, отговарят на нуждите на клиентите по най-добрия начин, които отдавна не търсят просто агенция, а отговорен бизнес партньор, който да им помага за растежа на техния бизнес и, преди всичко, да защитава репутацията им. Ние сме много щастливи, че все по-често MSL е изборът на клиентите.“ - сподели Себастиан Хейновски, изпълнителен директор на MSLGROUP за Централна и Източна Европа и ръководител „Развитие“ в Publicis Groupe Полша.

Това не е първото отличие като агенция-консултант на годината за MSL. MSLGROUP печели същата тази награда през 2013 и 2015 г. Също така е в топ 3 на агенциите в региона през 2011, 2012, 2014 и 2016 г.

За MSL София:

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. MSL предлага на своите клиенти стратегическо консултиране и креативен подход при създаването на кампании, които са интересни и стойности за публиките и водят до ефективен резултат.

MSL София е агенция за PR и стратегически комуникации в Publicis Groupe България, една от най-големите комуникационни групи в страната, която функционира под единен бизнес модел и предлага на своите клиенти постоянен и централизиран достъп до инструментите на групата и опита на екипа, като работи в тясно сътрудничество с регионалните офиси и дава персонализирани и индивидуални решения.

За Publicis Groupe България:

Publicis Groupe е една от най-големите комуникационни групи в България. Тя обединява над десет специализирани звена - Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, Red Lion, MSL, Publicis Dialog, Brandworks, Digitas, Zenith и Starcom, които работят в областта на рекламата, връзките с обществеността, промоционален и събитиен маркетинг, маркетиране на купувача и комуникация на местата на продажба, стратегическо планиране и бизнес дизайн, дигитални решения, производство на аудиовизуални продукти, медийни стратегии, планиране и купуване.

  • Етикети:
  • MSL

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички