БТЛ Индъстрийз - пълна гама хай-тек оборудване за физиотерапия и рехабилитация


БТЛ Индъстрийз - пълна гама хай-тек оборудване за физиотерапия и рехабилитация
Снимка:

4712

В много случаи, успешното възстановяване на пациентите след травми и проблеми на опорно-двигателния апарат зависят не само от операциите и интервенциите, но и от последващата рехабилитацията.

Терапията за възстановяване е комплексна. Рехабилитацията включва не само физиотерапия, но и процедури за намаляване на болката и стимулиране на растежа на нова тъкан.

Как се постигат най-дълготрайни и бързи резултати във възстановяването на организма?

Отговорите дават най-новите достижения в медицината, в областта на физиотерапията и рехабилитацията. Съвременните уреди предлагат ефективни решения за лечение на пациенти както с хронични заболявания – неврологични и на опорно-двигателния апарат, така и с травми и контузии.

Представете си, че болката вече няма да бъде част от живота ви.

Световно известни компании, като БТЛ Индъстрийз разработват пълна гама хай-тек оборудване за физиотерапия и рехабилитация, базирани на неинвазивни методи. Заболяванията на пациентите се лекуват комплексно, с процедури, които не причиняват дискомфорт.

Най-съвременните уреди на БТЛ предоставят възможности за комбинирани терапии в един апарат, например лазерна терапия, магнитотерапия и ултразвукова. Апаратите се настройват спрямо индивидуалните нужди на пациентите.

Например, с апарати, като BTL-6000 TR-Therapy се постига таргетирано третиране на увредената тъкан и стимулиране на растежа на здрава тъкан.

Ползите от процедурите с хай-тек оборудването в рехабилитацията и конкретно във физиотерапията се дължат на няколко важни фактора:

- Уредите работят с голяма прецизност и прилагат широк спектър от ню-ейдж технологии

- Апаратите са конструирани с ергономичен дизайн, с апликатори, които осигуряват лесно третиране на големи области от тялото

- Уредите са лесни за управление, което ги прави предпочитано решение както в големите болници, така и в частни кабинети на физиотерапевти

- Процедурите с модерните апарати са безболезнени. Пациентите усещат приятно загряване и отпускане по време на терапията. Намаляването на болката се дължи както на таргетираното третиране на увредената тъкан, така и на стимулирането на кръвообращението в проблемната област.

- С терапиите с хай-тек уредите на БТЛ пациентите нямат нужда от никакво време за възстановяване. Те се чувстват по-отпочинали и в по-добра форма, защото не изпитват скованост и болка.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички