Делото срещу Иванчева и Петрова ще се проточи

Делото срещу Иванчева и Петрова ще се проточи
Източник: actualno.com/Ива Иванова

Очакванията в петък да прозвучат заключителните пледоарии по делото срещу бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова няма да се сбъднат. Липсващи документи в документацията по делото е открила Биляна Петрова, предвид което, според нея финалът на делото по-скоро ще се отложи.

"Има липсващи документи. Не е по наша вина. ние не бавим делото, искаме час по-скоро да свърши", заяви преда журналисти тя.

Пред съда Петрова потвърди твърдението си и изложи подробно откритите от нея пропуски в документацията. В хода на заседанието стана ясно и че графологичната експертиза на тефтерчето на Десислава Иванчева още не е готова. Вещото лице обясни пред съда, че му е необходимо още време и първоначално поиска отлагане в срок до 20 март, но  в крайна сметка бе решено до 15 март да бъде готова.

"Това е дело по набеждаване и отвсякъде издишат доказателствата на прокуратурата", категорично заяви Десислава Иванчева. Тя анонсира предстоящи разкрития за имотни измами на официалната ѝ електронна страница след приключването на делото.

Още подробности прочетете ТУК.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.