Иванчева бе регистрирана за евровота, Петрова щяла да е кандидат за кмет на София

Иванчева бе регистрирана за евровота, Петрова щяла да е кандидат за кмет на София
Източник: БГНЕС

Списък с имената на хилядите подкрепящи кандидатурата на Десислава Иванчева за независим кандидат за Европейския парламент беше внесен в ЦИК, предаде кореспондент на Actualno.com.

Събрани са над 5000 подписа, разкриха издигащите Иванчева от ИК ”Непослушните” и пиарът на отстранения кмет на Младост Петър Кърджилов.

На въпрос на Actualno.com дали Биляна Петрова ще участва под някаква форма в изборите за европейски парламент, Кърджилов посочи, че няма, но тя ще бъде издигната за кандидат за кмет на София.

"С внасянето на тази подписка се надяваме г-жа Иванчева да спечели място в Европейския парламент и оттам да защитава правата на гражданите'', заяви Русислава Захариева от инициативния комитет, която бе дошла до ЦИК с тримесечното си бебе.

,,Ще искаме от съда Десислава Иванчева да бъде подложена на полиграф, като от наша страна вече имаме осигурена фирма. Ако не я допуснат до изборите, ще поискаме именно това от съда - да мине на полиграф в ареста или затвора, за да бъде убедено обществото, че тя не е извършила това престъпление, за което е обвинена'', каза пред журналистите Петър Кърджилов.

Още подробности прочетете ТУК.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.