Изложение ВОДА СОФИЯ с широка гама от пречиствателни станции


Изложение ВОДА СОФИЯ с широка гама от пречиствателни станции
Снимка:

3017

Международното изложение ВОДА СОФИЯ ще се проведе от 4 до 6 април в Интер Експо Център. Участниците ще покажат технологии и решения за водния бранш, за обработката на течности в голям диапазон индустриални производства. Над 40% е делът на новите участници, като сред тях са фирми от Турция, Полша, Румъния, Италия и Германия.

Фирма “Камартон България” е подготвила индустриални помпи, специално за извличане на подпочвени води. Продуктите на щанда й ще бъдат обогатени с предлагането на помпи за строителството и минното дело, дренажни и шламови такива. Помпените станции и извеждането на мръсни и отпадъчни води също са акцент на компанията.

Система за превръщането на чешмяна вода в ултрачиста, която може да се използва за лабораторни нужди, ще покажат по време на ВОДА СОФИЯ от “Лабораторна Техника Инженеринг”. Освен системи за пречистване на вода и дестилатори ще бъдат показани и стереомикроскопи и дигитални камери със специализиран софтуер.

Фирма “Екотим Инженеринг” ще представи своите биологични пречиствателни станции за отпадъчни води. Те третират битови отпадъчни води от къщи, хотели, административни сгради, цехове и други обекти, където липсва централна градска канализация или свързването към нея е невъзможно.

От своя страна “Аквастарт” ще предложи и компактни помпени станции за битови отпадни води с вграден режещ механизъм. Те позволяват монтаж зад тоалетна чиния или в шкаф и стена. Помпите се използват за изпомпване на отпадъчни води в сутерен, таван, пристройка или навсякъде, където това е невъзможно поради липсата на естествен наклон или отдалеченост от главната канализационна тръба.

Bürkert Fluid Control Systems се включва в изложението ВОДА СОФИЯ с множество продукти. Компанията представя кустомизирани пневматични вентилни острови и системи за автоматизация AirLINE. Те имат богато разнообразие от модулни блокове за вентили, връзка към различни сензори, трансмитери и контролери и различни комуникационни интерфейси за изграждането на изцяло кустомизирани системи за автоматизация и контрол на производствените процеси.

Комбинираната технология за пречистване с активна утайка на “ХАФИ Проджект & Технолоджи ГмбХ” представлява усъвършенстван и развит вариант на конвенционалния метод на пречистване с активна утайка.

Международното изложение ВОДА СОФИЯ се провежда паралелно с водещото в страната изложение за индустриална техника Machtech & Innotech Expo.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички