Радев: Ние си подадохме оставките, какво ще стане - решава капитанът

Радев: Ние си подадохме оставките, какво ще стане - решава капитанът
Източник: БГНЕС

Вътрешният министър Валентин Радев коментира оставката си в кулоарите на парламента. "Ние си подадохме оставките, а какво ще стане – решава капитанът", заяви министърът в оставка.

По думите му неговата отговорност и тази на колегите му била да си подадат оставките и те го направили. "Има кой да решава, има капитани – ако използвам футболна терминология - има си треньори, има си ръководства на футболния отбор в парламента и те да решават", обясни още Радев, цитиран от "Дарик".

Той припомни тежкия инцидент с автобус в Бяла, при който загинаха 19 души. "Да сте чули за някаква оставка? Румен Петков беше министър, Тройна коалиция. Ние правим нещо различно. Каквото решат депутатите, каквото реши капитанът на отбора – ние го правим“, подчерта министърът.

Той отбеляза, че за 2017 г. са били спасени 28 човешки живота и допълни, че се полагат усилия, за да се намалят жертвите по пътищата. Радев коментира, че посоката на работа за осъществяване на тази цел е вярна. Той припомни, че за изминалата година 682 са били жертвите при пътнотранспортни произшествия.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.