Синдици дават под наем част от сградата на КТБ

Синдици дават под наем част от сградата на КТБ
Източник: Actualno.com/Румен Скрински

Два етажа от централната сграда на Корпоративна търговска банка (КТБ) ще бъдат дадени под наем, става ясно от съобщение на сайта на фалиралата институция.

"Съобщаваме, че стартираме процедура за отдаване под наем на част от административна сграда, която се намира на площад „Джузепе Гарибалди”, се казва в съобщението.

Под наем се дава сутерен, първи (партерен) етаж и втори етаж.

Отдаваната под наем част от сградата е предназначена и е използвана до момента за извършване на банкова дейност. Сутеренът на етаж -1 (минус едно) се състои от банков трезор, преддверие, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Първи (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „Иван Н. Денкоглу”, помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Вторият етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения, пише още в съобщението.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.