За какво харчи милионите си Мерил Стрийп

За какво харчи милионите си Мерил Стрийп
Източник: Getty Images/Guliver

Мнозина наричат Мерил Стрийп най-добрата актриса в историята. И с право, имайки предвид изключително трудните роли, в които тя се е превъплъщавала с лекота през годините. 

На последните награди "Оскар", които бяха раздадени в неделя през нощта, Стрийп бе номинирана за 21-и път. Тя не грабна престижната статуетка, но пък вече има три такива. Била е възнаградена и щедро за работата си - състоянието ѝ се равнява на 90 млн. долара, пише Money.com.

Макар да не се знаят точните заплати на Мерил за всеки неин проект, се смята, че тя прибира по около 20 млн. долара на филм. Актрисата обаче е споделяла, че се е научила да преговаря за пари доста късно в живота си - чак, когато е навършила 55 г. Тогава ѝ предложили ролята в "Дяволът носи Прада", превърнал се по-късно в голям хит. По думите на Стрийп възнаграждението било "обидно ниско" и тя най-сетне се престрашила да поиска това, което наистина заслужава. Получила двойно увеличение.

Ричард Брансън сподели кои са любимите му 12 вдъхновяващи цитата

Иноватор, мечтател, милиардер - Ричард Брансън със сигурност вдъхновява много хора по света да преследват целите си...

Американката е натрупала парите си основно от актьорската си кариера, а не подобно на други нейни колежки от рекламни договори и сделки.

Пак за разлика от други, тя не води особено екстравагантен живот и не се е обсипала с лукс. Но дава значителни суми за недвижими имоти. Заедно със съпруга ѝ Дон Гъмър виждат това като инвестиция и начин за печалба. През годините са купували различни имоти, реновирали са ги и са ги продавали на по-високи цени. Миналата година си купиха имение в Пасадена за 3,5 млн. долара.

Бил Гейтс ще се снима в популярен сериал

Основателят на Microsoft Бил Гейтс ще влезе в ново амплоа - това на актьор. Той ще се появи в епизод на популярни...

Стрийп дава много и за благотворителност, като има собствена фондация. Похарчила е милиони долари основно в две направления - помощ за бездомни хора и каузи в сферата на образованието.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.