За какво обича да харчи милионите си Скалата

За какво обича да харчи милионите си Скалата
Източник: Getty Images/Guliver

Дуейн Джонсън - Скалата отдавна остави зад гърба си кеча, за да се превърне в един от най-високоплатените актьори в Холивуд. По данни на Forbes състоянието му се равнява на цели 220 млн. долара. За какво обича да харчи парите си звездата?

Имоти. Джонсън има няколко имения в САЩ, сред които се отличава това в щата Флорида, струващо 2 млн. долара. Във всяка от къщите си той разполага и с огромни фитнес зали, оборудвани с най-новите и модерни уреди.

Коли. Макар че има няколко, любимата му е Pagani Huayra, която била създадена специално за него и струва около 1 млн. долара.

Колко богата е Линдзи Вон и за какво харчи парите си

Светът вече е на вълна Зимни олимпийски игри, а безспорно една от най-атрактивните спортистки е Линдзи Вон. Безспор...

Подаръци за близките си. Скалата не забравя откъде е тръгнал и държи да показва на любимите си хора, че им е благодарен за всичко, което са направили за него. Подарил е скъпи джипове на баща си и на чичо си, правил е и десетки скъпи подаръци на майка си. Дори на дългогодишната си домашна помощница купил SUV.

Частен самолет. Един известен актьор не може да пътува как да е. Джонсън притежава собствен Gulfstream G650 на стойност близо 60 млн. долара.

Топ 6 на най-богатите жени в САЩ

Най-богатите американки имат доста общо помежду си - повечето от тях са наследници или са свързани по някакъв начин...

Костюми. Скалата винаги е стилен на червения килим. За целта дава немалки суми за дизайнерски костюми.

Продуцентска компания. Тя се нарича Seven Bucks Productions и вече създаде няколко хита, сред които сериалът Ballers и филмът "Спасители на плажа".

Благотворителност. Джонсън има собствена фондация, която помага на болни деца. Самият той често посещава деца в лечебни заведения, за да ги зарадва и разведри. Дарявал е и големи суми за спорт, например за колежански отбори по американски футбол.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.