Централни части на София остават без вода


Централни части на София остават без вода
Снимка: Thinkstock

2280

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на Софийска вода.

На 21 октомври 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 24 жк . „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 24 и високата зона на бл. 22. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 24.

На 21 октомври 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Проф. Никола Михайлов“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Проф. Никола Михайлов“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „Проф. Никола Михайлов“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 21 октомври 2015 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шар планина“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Шар планина“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Шар планина“.

На 21 октомври 2015 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хемус“, жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Хемус“ от ул. „Николай Коперник“ до ул. „Лидице“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хемус“ ъгъла с ул. „Николай Коперник“.

На 21 октомври 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Воднянка“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Липов цвят“, ул. „Дан Колов“, ул. „Воднянка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Воднянка“ ъгъла с ул. „Липов цвят“.

На 21 октомври 2015 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „София“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „София“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Съзнание“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кирил Пърличев“ ъгъла с ул. „София“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички