Най-горещите двойки на Уолстрийт


Най-горещите двойки на Уолстрийт
Снимка: getty images

4298

В чест на днешния празник на любовта решихме да ви запознаем с някои от най-секси двойките, в които поне единият представител е важна фигура на Уолстрийт. Освен че са привлекателни, тези хора притежават значително влияние в бизнес сферата и солидни банкови сметки. Как ще прекарат Свети Валентин? Едва ли на по бира в кварталната кръчма.

Пипа Мидълтън и брокерът на акции Нико Джаксън (и на водещата снимка)


Статус: гаджета. Тя е по-малката сестра на Кейт Мидълтън, съпругата на британския принц Уилям. В момента пише статии за известни издания, сред които Vanity Fair. Той работи за Deutsche Bank и наскоро се премести в Швейцария. Двамата поддържат връзка от разстояние, тъй като Пипа продължава да живее в Англия.

Челси Клинтън и Марк Мезвински


Статус: съпрузи. Тя е дъщерята на бившия американски президент Бил Клинтън и бившия държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън. Той е партньор в Eaglevale Partners LP, а преди това е работил за Goldman Sachs и хедж фонда G3 Capital. През септември миналата година двамата станаха родители на момиченце, което кръстиха Шарлот.

Алексис Родерик и Били Джоел


Статус: гаджета. Тя е бивш риск мениджър в Morgan Stanley. Той е световноизвестен певец, пианист и композитор. Джоел обича да нарича приятелката си „Ей-Род“.

Нел Даймънд и Теди Васерман


Статус: съпрузи. Тя в момента завършва престижния университет Йейл, работила е за Deutsche Bank и Louis Vuitton. Той е директор в Deutsche Bank. Ожениха се през октомври 2014 г. във Франция.

Дилън Лорън и Пол Арно


Статус: съпрузи. Тя е единствената дъщеря на известния дизайнер Ралф Лорън и собственик на Dylan's Candy Bar. Той е партньор в Marblegate Asset Management. Двамата са известни с това, че много си падат по сладкото – менюто на сватбата им било съставено от ягодов чийзкейк и шейкове.

Бианка Дуеняс и Ноъм Готесман


Статус: сгодени. Тя е директор в компанията Reed Krakoff. Той е милионер и изпълнителен директор на TOMS Capital LLC. Те не обичат вниманието на публиката (дори нямат обща снимка от светско събитие), но се смята, че са добре възприемани във висшите социални кръгове и са добри приятели с певците Бионсе и Джей Зи.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички