Хората показаха, че не искат промяна, заяви Менда Стоянова

Хората показаха, че не искат промяна, заяви Менда Стоянова
Източник: БГНЕС

Хората казаха: Ние не искаме промяна, ние искаме това да продължи. Мисля, че е ясно на всички, че партия ГЕРБ победи за пореден път основния си конкурент. Това каза председателят на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова. 

По думите ѝ БСП са се готвели с оправдания за загубата си още преди изборите.

"Цветанов е прекрасен организатор, работил много години за партията. Незаменими хора няма - не смятам, че тук е мястото да давам оценка за неговия 18-годишен труд  в името на партията. Оценката я даде председателя на партията и не е нужно повече да говорим", коментира още Стоянова пред bTV.

Според нея коалиционното споразумение с ВМРО не е под заплаха и няма нужда да бъде преразглеждано.

В коментар за предложението на Делян Пеевски да се намали ДДС за хляба и лекарствата Стоянова заяви, че такива идеи за популистки и не е добра идея да се говори за намаляване на ДДС на парче: "Чрез данъците се осигуряват тези приходи, чрез които се строят пътища."

Само за първото тримесечие на 2019 година сме с минимален ръст на заплатите от 12,2% и забележете тези не са от повишени заплати в държавния сектор, а идват от частния сектор. Това харесват хората и искат то да продължи. Да не говорим и за други показатели, които хората искат да продължат, устойчиво развитие, БВП 3,4%, износ +5%. Да, на едно от ниските места сме, но сме тръгнали от много ниска база, и ако още веднъж БСП дойде на власт, ще се намираме на още по-ниско място, откъдето сме тръгнали, заяви Менда Стоянова.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.