5 знаменитости, които са били в затвора

5 знаменитости, които са били в затвора
Източник: Getty Images

Когато си звезда, много неща могат да ти се разминат. Но дори и най-популярните личности трябва да се съобразяват с тежката ръка на закона. За жалост някои от тях са забравяли това в определени моменти от живота си и са си имали вземане-даване с полицията.

От сайта The Richest ни припомнят знаменитостите, които са лежали в затвора.

5. Линдзи Лоън

Певицата и актриса е арестувана през 2007 г. за притежание на наркотици. Това обаче бе само началото. През годините след това са я задържали за нарушаване на пробация, пътни инциденти и отново дрога. Лежала е в затвора пренебрежимо малко заради заплатени гаранции (една от тях - цели 100 000 долара), но все пак е била зад решетките.

4. Лил Ким

Рапърката е била "на топло" за цяла година. Причината - участвала в престрелка в Манхатън, а после лъжесвидетелствала. Освен че излежала присъдата си, трябвало и да плати 50 000 долара глоба.

3. Марта Стюарт

Тази дама е икона за всяка американска домакиня с рецептите и съветите си. Арестувана е за финансови и данъчни измами и прекарва зад решетките пет месеца.

2. Робърт Дауни-джуниър

В периода 1996 - 2001 г. е задържан четири пъти по обвинения във връзка с наркотици. Лежи в затвора общо около година и половина и признава, че по това време е бил пристрастен към дрогата.

1. Марк Уолбърг

Още на 13 този актьор приема кокаин, а на 16 напада двама виетнамци, крещейки им расистки обиди. Остава зад решетките 45 дни.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.