Black Friday супер продажби – Windows 10 за 7€, последен шанс


Black Friday супер продажби – Windows 10 за 7€, последен шанс
Снимка: black friday

3067

Невероятни намаления на цените за софтуерни ключове в GoDeal24

Отново сме в онова време на годината, когато GoDeal24 предлага неустоими оферти за Black Friday продажби. Ако сте спестявали през цялата година, за да сте сигурни, че получавате най-добрите промоции с отстъпки, няма по-добро място от GoDeal24 да похарчите трудно спечелените си пари!

С невероятните намаления на цените за Windows 10, Windows 11, Microsoft Office и други продукти на Microsoft, тази година обещава да бъде най-щедрата в продажбите за Черния петък. Ако искате да получите най-големите отстъпки за софтуерни продукти, по-добре побързайте! Тази промоция е ограничена във времето и приключва скоро!

Горещи оферти, които не можете да пропуснете

50% отстъпка за Windows операционни системи: GG50

Windows 11 е най-новата операционна система, предлагана от Microsoft. С по-висока производителност, Windows 11 е тук, за да бъде най-добрата операционна система на бъдещето.

62% отстъпка за пакет от Windows и Office: GG62

Ще се насладите на по-висока отстъпка, ако закупите пакет от Windows и Office. Windows 10 Professional и Office 2021 Professional само за  €45,22.

62% отстъпка за други Microsoft продукти: GG62

Освен това в GoDeal24 ще намерите множество продукти на Microsoft, като различни версии на Office, Project и други. В момента можете да закупите всеки от тях с 62% отстъпка.

Не чакайте да заявите горепосочените невероятни оферти днес, защото предвид много голямото търсене, не е сигурно до кога ще има наличности. Поръчайте сега, докато вашият продукт е наличен, за да избегнете разочарованието по-късно.

GoDeal24.com е световен лидер в продажбата на истински игри и софтуерни ключове. Той има клиенти от всяка част на света и осигурява поддръжка 24×7, заедно със страхотни оферти за цялата гама софтуерни ключове.

Свържете се с тях по всяко време преди или след поръчка. Просто изпратете имейл на service@godeal24.com и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата заявка възможно най-скоро.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички